Roben per tercera vegada a la botiga Vodafone de Molins de Rei

Aquest divendres a la matinada han entrat a robar a la botiga Vodafone del carrer Major, trencant l’aparador i la porta que dóna accés al magatzem. S’han emportat telèfons mòbils en el que sembla ser un cas típic de robatori exprés. És el tercer cop en quatre anys que roben a la botiga.

La botiga té barres de ferro per evitar aquests robatoris però han pogut trencar un dels vidres // Jordi Julià

La botiga té barres de ferro per evitar aquests robatoris però han pogut trencar un dels vidres // Jordi Julià

La botiga de telefonia Vodafone, al carrer Major cantonada amb el carrer del Mercat de Molins de Rei, ha estat víctima d’un robatori durant la nit de dijous a divendres 7 d’octubre. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra a Viu Molins de Rei, passades les 3 de la matinada, un veí ha sentit sorolls provinents de la botiga i ha vist que els vidres de l’aparador estaven trencats. La policia local ha donat avís als Mossos d’Esquadra, però quan han arribat els lladres ja havien fet la seva feina.

Després de trencar un dels vidres de l’aparador, han obert també la porta del magatzem i se n’han emportat els telèfons mòbils. En canvi, no consta que s’hagin emportat diners. Segons els Mossos, tot i que la investigació s’acaba d’obrir, els indicis apunten que seria un cas típic de robatori exprés, que es fa en botigues amb productes d’alt valor (joieries, estancs, farmàcies i botigues de telefonia), trencant els vidres de l’aparador -habitualment, encastant-hi un cotxe robat- i emportant-se tots els productes que poden trobar en un temps rècord, que solen ser menys de cinc minuts. D’aquesta manera, per molt ràpid que vagi la policia quan arriba ja han marxat.

El tercer robatori des del 2015

En aquest cas, la botiga, que té grans aparadors de vidre, tenia barres de ferro per evitar robatoris com aquest. No obstant, els Mossos apunten que també és habitual que facin servir malls -martells grans- per trencar els vidres. Fonts de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei asseguren a Viu Molins de Rei que els consta que hi ha “bandes especialitzades en aquest tipus de robatoris que actuen de matinada en tot el Baix Llobregat”. La policia local ja estava en alerta d’aquest tipus d’episodis: a principis de setembre ja van robar a la joieria Ital’or del passeig Pi i Margall. Han organitzat dispositius especials en els torns de nit per evitar-ho, però aquesta vegada no han servit per evitar el robatori. El 2013 i el 2015 ja hi va haver robatoris semblants a la mateixa Vodafone, quan la botiga era a la cantonada amb el carrer de l’Església.

Imatges de les 7 del matí cedides per Manuel Julià:

Recomanacions personalitzades