Miki Rosas és nomenat Miquel de l’Any 2016

La Colla dels Miquels ha escollit com a Miquel de l’Any Miki Rosas, expresident de Molins de Rei amb el Sàhara. La Miquela de l’Any, triada per primer cop l’any passat, no ha fet pregó.

Miki Rosas va rebre el barret i la vara que l'acredita com a Miquel de l'any // Jordi Julià

Miki Rosas va rebre el barret i la vara que l’acredita com a Miquel de l’any // Jordi Julià

Aquest 2016 no hi ha Miquel de l’Any, sinó Miki. La Colla dels Miquels ha escollit Miquel Àngel Rosas, conegut com a Miki. Ha estat president de l’entitat que gestiona l’acollida d’infants saharauis: Molins de Rei amb el Sàhara. Els Miquels en va destacar que ha “treballat desinteressadament amb els Diables, els Grallers, l’Agrupa, el Camell o Molins amb el Sàhara”.

L’any passat la colla va crear per primer cop la categoria de Miquela de l’Any premiant Miquela Aguiló. L’escollit sempre és l’encarregat de fer el pregó de la festa l’any següent però enguany s’ha mantingut el format tradicional i l’únic que ha fet el pregó ha estat el premiat masculí, Miquel Tarragó.

No s’ha tornat a escollir Miquela de l’Any, ja que no hi ha més Miqueles censades en tot el municipi: i alhora perquè va ser una categoria que es va crear l’any passat perquè no es podia donar el premi a “Miquel més petit”, ja que el 2015 ningú de Molins de Rei va decidir posar Miquel al seu fill. En canvi, aquest any hi ha hagut quatre nadons guardonats nascuts el 2016. El “Miquel més petit” ha estat Miquel Pérez Martí, de només un mes de vida.

Al mig, Miquela Aguiló, al seu darrere Miki Rosas i a la dreta de la imatge el Miquel de l'any passat Miquel Tarragó // Jordi Julià

Al mig, Miquela Aguiló, al seu darrere Miki Rosas i a la dreta de la imatge el Miquel de l’any passat Miquel Tarragó // Jordi Julià

[sam id=”54″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades