El Camell impulsa un concurs d’Instagram

La bèstia de foc de Molins de Rei organitza un concurs mitjançant l’aplicació sobre fotografies coincidint amb la celebració del 35è aniversari. Les Matines tornen a despertar el municipi el dia de Sant Miquel. 

Forn-de-pa-Molins

El Camell a l'estació per Les Matines 2016 // Jose Polo

El Camell a l’estació per Les Matines 2016 // Jose Polo

El Camell, la bèstia de foc més emblemàtica de Molins de Rei, fa un pas cap a les noves tecnologies. Després de crear una nova pàgina web que recull la història de la tradició que enguany arriba al 35è aniversari, l’entitat ha impulsat un concurs a Instagram coincidint amb la Festa Major 2016.

El premi en joc entre els usuaris de la xarxa social dedicada a la fotografia és un “lot exclusiu de productes”, segons expliquen els Amics del Camell. Les imatges poden ser de qualsevol de les activitats que el Camell organitza per la Festa Major. A més, s’ha de seguir seguidor de la bèstia a Instagram i etiquetar la fotografia amb els hashtags #somcamell i #fotocamell2016 No hi ha límit d’imatges per usuari i el temps límit d’entrega és el 3 d’octubre a les 23:59 hores.

Nova edició de Les Matines

Una Festa Major no és completa sense el particular despertador que aixeca del llit els veïns cada 29 de setembre, dia de Sant Miquel. Les Matines del Camell han tornat a sortir amb tota la seva força, fent el seu recorregut habitual, acompanyat dels Diables del Camell, els seus Bombers i els Timbalers; també amb la col·laboració de l’ADF Puigmadrona-Olorda, la Creu Roja Baix Llobregat Centre i la Guàrdia Urbana.

[sam id=”54″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades