Setmana de hip hop internacional amb La Casa Urbana

15 ballarins de França visiten Molins de Rei amb motiu de la Festa Major amb el programa d’intercanvi Erasmus+. La Casa Urbana organitza una setmana d’activitats relacionades amb el hip hop.

lestudi-espai-salut-765x85 

Renau ballant a la pista de la Federació Obrera // Jose Polo

Renau ballant a la pista de la Federació Obrera // Jose Polo

Per primera vegada, la Festa Major de Molins de Rei també té un espai per al hip hop gràcies a La Casa Urbana, l’entitat establerta a la Federació Obrera dedicada al foment del ball urbà. Gràcies al programa d’intercanvi Erasmus+, 15 joves ballarins de França i 15 més d’arreu de Catalunya visiten el municipi, coincidint amb la gran festa molinenca. És per això que sota el títol de Learn as you Dance s’ha programat una setmana d’activitats relacionades amb aquest art.

“Serà una setmana molt moguda”, promet una de les impulsores de La Casa Urbana, Sandra Renau. “El hip hop és una cultura, i en el nostre àmbit el que volem fer és explorar la dansa urbana”, explica Renau. Durant s’han organitzat activitats com diferents tallers d’estils diversos de ball i grafiti, una altra de les rames d’aquesta cultura. També es realitzaran conferències i es projectaran documentals. Moltes de les activitats són a càrrec de reconeguts mestres d’àmbit internacional.

El punt àlgid serà el pròxim 2 d’octubre, amb el primer campionat de Breaking Batlle 1vs1 i un gran show preparat per La Casa Urbana que es farà durant tota la tarda al Parc de la Mariona. “És una gran satisfacció per Molins de Rei que es facin programes d’aquests tipus amb l’impuls de La Casa Urbana”, ha opinat l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, durant la presentació d’aquesta setmana d’activitats.

[sam id=”54″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades