1.964 participants en la cursa de Sant Miquel

L’esdeveniment esportiu més tradicional de la Festa Major baixa dels 2.000 participants. Jordi Comas guanya la cursa popular. 14 atletes de l’AEM aconsegueixen medalla. 

Participants de la cursa infantil esperant la sortida // Jose Polo

Participants de la cursa infantil esperant la sortida // Jose Polo

Tot i que les previsions meteorològiques amenaçaven amb pluja, la Cursa de Sant Miquel 2016 va comptar amb un ambient excepcional, amb bon temps, i 1.964 participants completant els seus diferents recorreguts.

La xifra de participació va ser, però, lleugerament inferior a la de l’any passat, quan es va arribar als 2.017 esportistes. Va ser en 2014 i 2013 quan es va tocar sostre, amb més de 2.300.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei es fa una valoració “molt positiva” d’aquesta edició, en paraules del regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC). “L’aposta per traslladar la cursa una setmana abans de Sant Miquel ja està completament consolidada”, va opinar el regidor a Viu Molins de Rei. “L’atletisme popular ha tornat a omplir els carrers”, va certificar Paz.

Jordi Comas guanya la cursa popular

El molinenc Jordi Comas va aconseguir la victòria en la cursa popular, la més tradicional. Sònia Pérez, va guanyar la mateixa cursa de 3,5 kilòmetres en categoria femenina. Pel que fa a la cursa de 10 km, la categoria més competitiva, la victòria en categoria masculina va ser per Albert Salvany i, en categoria femenina, per Sandra Caraballo. Tanmateix, 14 atletes de l’Associació Esportiva Molins de Rei (AEM) van aconseguir medalla en les seves respectives categories.

[sam id=”54″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades