Un coet del Correcamins, premiat a la 2a Baixada de Trastos

La 2a Baixada de Trastos de Molins de Rei ha premiat com a “Trasto més xulo” una recreació del coet del Correcamins. Una bicicleta casolana ha guanyat el premi al més ràpid. La baixada ha crescut en públic i en participants.

Una recreació del coet del Correcamins ha guanyat el premi al "Trasto més xulo" // Baixada Trastos Molins

Una recreació del coet del Correcamins ha guanyat el premi al “Trasto més xulo” // Baixada Trastos Molins

Un coet vermell, amb les famoses sigles “ACME”, amb el Coiot a sobre, i un corredor amb foc simulat darrere empenyent-lo. Aquesta és la imatge que va poder veure el públic de la 2a Baixada de Trastos de Molins de Rei. La carrossa, inspirada en els dibuixos animats del Coiot i el Correcamins de Looney Tunes va guanyar el “Premi al trasto més xulo”, segons explica l’organització a Viu Molins de Rei.

El premi al més ràpid va ser per una bicicleta soldada pel propi participant, i la “Millor hòstia” se la va emportar un que no va voler frenar i es va encastar contra les bales de palla que s’havien posat al final del recorregut, davant el Casal La Barrina.

Els organitzadors estan molt satisfets de la segona edició de la baixada, que aquest any s’ha fet des de la Peni fins a La Barrina. “Hi ha hagut més participants i més públic”, afirma Toni Bolz. “Aquest any hi ha hagut cinc o sis participants a la baixada infantil i set o vuit a la d’adults”, explica Bolz, que indica que l’esdeveniment “ha crescut molt” i aventura que “l’any que ve podem arribar a 12 a la infantil i 20 a l’adulta”. Segons l’organització, unes 200 persones ho van anar a veure tant al matí com a la tarda de diumenge 18 de setembre.

L’anècdota la va posar Eudald Coral, un home de 94 anys que va explicar que quan tenia cinc anys participava a les Baixades de coixinets que es feien a principis del segle XX a Molins de Rei. Els organitzadors van acordar improvisadament que fos ell qui donés els premis.

[sam id=”54″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades