Noelia Caballero guanya el Campionat d’Europa d’halterofília sub 17

L’aixecadora molinenca aconsegueix la primera posició en arrencada, dos temps i total olímpic. 

Caballero al podi // Media Sport

Caballero al podi // Media Sport

La jove Noelia Caballero, atleta del Club Halterofília Molins de Rei ara passarà a ser resident al centre Blume de Madrid, ha aconseguit al títol de campionat d’Europa d’halterofília sub 17 després de guanyar la competició realitzada a la ciutat de Nowy Tomysl (Polònia).

La molinenca ha estat la millor en totes les disciplines, fent-se amb la primera posició en arrencada amb una marca de 85 kg, en dos temps després d’aixecar 102 kg i en total olímpic, amb 187 kg. Per tant, s’ha emportat tres medalles d’or de Polònia.

Caballero ha arribat a la competició amb la segona millor marca de les participants i ha fet sis intents vàlids de sis possibles, aconseguint un 100% d’efectivitat. “No m’ho esperava després d’una temporada complicada”, ha indicat Caballero un vegada ha arribat a Molins de Rei. En aquest curs, la molinenca ha marxat al CAR de Sant Cugat però, després d’alguns problemes, ha tornat a entrenar al Club Halterofília Molins de Rei.“Encara estic assimilant aquesta victòria”, ha reconegut la jove esportista.

Caballero durant la competició // @kowalfoto

Caballero durant la competició // @kowalfoto

Era la tercera vegada que Caballero participava en un Campionat d’Europa En el 2015 va fer vuitena, mateixa posició que va aconseguir en el 2014.

Familiars, amics i el seu entrenador des dels 10 anys, David Soria, s’han reunit a la Riera Bonet, el seu barri, per seguir l’actuació de Caballero.

Recomanacions personalitzades