El PDC s’estrena a Molins de Rei amb un acte del parlamentari Lluís Corominas

La federació molinenca de Convergència ha seguit l’estela del partit a Catalunya i ha canviat el nom a “Partit Demòcrata Català” en un temps rècord. El primer acte del nou partit ha estat una xerrada de Lluís Corominas sobre el “procés constituent” que porti “cap a la independència”.

Joan Ramon Casals i Lluís Corominas en el primer acte del PDC // Jordi Julià

Joan Ramon Casals i Lluís Corominas en el primer acte del PDC // Jordi Julià

Convergència Democràtica de Catalunya a Molins de Rei ja és història. El partit, igual que ha fet a nivell nacional, ha abandonat les seves sigles i ha adoptat les del Partit Demòcrata Català. Pocs dies després que es fes oficial el nou nom, l’edició de juliol de la revista que CDC Molins de Rei envia periòdicament a les cases amb propaganda sobre el partit ja utilitzava les noves sigles.

El primer acte públic arribava el 14 de setembre, amb una xerrada del vicepresident del Parlament, Lluís Corominas, acompanyat de Joan Ramon Casals, que compagina ser alcalde de Molins de Rei amb ser diputat del Parlament i es va referir a Corominas com al seu “pare polític” i assegurava: “molt del que sé en política ho he après d’ell”.

Els dos polítics van parlar de l’anomenat “procés constituent” que ha de posar les bases per la independència davant 26 simpatitzants del partit. Corominas, que és membre de la comissió del Parlament que porta el mateix nom, va fer una anàlisi del moment en què es troba el procés, assegurant que “estem en el darrer any” i que “ara ja no són només paraules”. Segons va prometre, s’acabarà el setembre de l’any que ve, amb les eleccions constituents del nou estat.

Recomanacions personalitzades