L’Ajuntament es compromet a realitzar totes les obres dels pressupostos participatius abans d’acabar l’any

La sociovergència anuncia que realitzarà totes les actuacions als barris abans de finalitzar el 2016.

Mapa de les actuacions a les que la sociovergència s'ha compromès a finalitzar abans de final d'any // Ajuntament de Molins de Rei

Mapa de les actuacions a les que la sociovergència s’ha compromès a finalitzar abans de final d’any // Ajuntament de Molins de Rei

Les 23 propostes d’actuació als barris que van ser escollides pels veïns de Molins de Rei estaran executades abans d’acabar el 2016. Aquest és el compromís que va adoptar l’equip de govern format per CDC i PSC davant els representants de pràcticament totes les associacions de veïns durant una reunió celebrada per rendir comptes d’aquest projecte.

Durant la trobada els representants de les entitats veïnals van poder conèixer l’estat de cadascun dels projectes, i segons explica l’Ajuntament, van treballar conjuntament amb els tècnics per acordar-ne alguns detalls amb l’objectiu que el resultat final de la inversió respongui exactament a les necessitats dels veïns de Molins de Rei.

Dels 23 projectes propostats, n’hi ha un de finalitzat, com és l’aparcament al costat de la Federació Obrera, que ha suposat una inversió propera als 20.000 euros i que va rebre 24 vots dels veïns de la Riera Nova i la Pau. Paral·lelament, aquesta setmana també han començat els treballs en un altres dels projectes aprovats: la remodelació de les zones enjardinades entre el carrer Boters i el carrer Major. Aquesta actuació té per objectiu protegir el Palau dels Requesens de les filtracions d’aigua i dignificar l’espai mitjançant la neteja, impermeabilització i pavimentació del jardinet, amb idèntics paràmetres que els del carrer Major. També s’hi instal·larà un punt de llum. Les obres duraran  un parell de setmanes, tenen un pressupost assignat de 10.000 euros i van rebre un total d’onze vots durant el procés participatiu.

  • dclosa

    Ya era hora en que veamos algo tangible y de que se gastasen algo de los dineros de nuestros impuestos en algo visible , Recordemos que, sin apenas mover un dedo, los politicos locales se ensacan, por el simple hecho de asistir a un pleno, cada regidor, de los 21 que tenemos, cobra por el morro, 380 € (63.000 Ptas)/pleno , y que cada pleno municipal nos cuesta : 21 x 380 = 8.000 € (1.328.000 ptas) /pleno , y que todo el tinglado político en Molins de Rei, entre sueldos del alcalde, regidores a dedicación completa, cargos políticos de confianza nombrados a dedo, regidores de la oposición, etc. etc. se nos llevan 874.114,64 € /año (145 milions Ptas ) de nuestro Pressupost Municipal ( Membres dels òrgans de govern. 240.542,67 €, Personal eventual.militantes del partido nombrados a dedo 305.354,56 €, etc ). De los 28.505.482,83 € de nuestro Presupuesto Municipal 2016 , sólo en DESPESES DE PERSONAL , se nos comen 10.773.393,42 € sin mover ninguna baldosa ni limpiar nada… ya que las obras son subcontratadas, la gestión de impuestos y multas subcontratada a la Diputación, la jardinería, las basuras, la limpieza de las escuelas subcontratadas también, ¿ Entonces, qué hace toda esa cantidad de gente allí metidos? , dineros que nos sacan directamente del IBI , Lo penoso es comprobar que ni los de ERC, ni los de la CUP, ni Podemos, ni ICV, ni el bodeguero caradura transfuga de C’s, presenten moción alguna para la baja del 18% en el IBI autorizado por Montoro , ya que todos, sean del color que sean, quieren seguir montados en el dólar de sus poltronas y sus sueldos y no hacen moción alguna al respecto. Sólo brindis al sol, Verdaderamente, pe-no-so…..

  • Pingback: La sociovergència aprova uns pressupostos continuistes | Viu Molins de Rei()