L’Ajuntament es compromet a realitzar totes les obres dels pressupostos participatius abans d’acabar l’any

La sociovergència anuncia que realitzarà totes les actuacions als barris abans de finalitzar el 2016.

Mapa de les actuacions a les que la sociovergència s'ha compromès a finalitzar abans de final d'any // Ajuntament de Molins de Rei

Mapa de les actuacions a les que la sociovergència s’ha compromès a finalitzar abans de final d’any // Ajuntament de Molins de Rei

Les 23 propostes d’actuació als barris que van ser escollides pels veïns de Molins de Rei estaran executades abans d’acabar el 2016. Aquest és el compromís que va adoptar l’equip de govern format per CDC i PSC davant els representants de pràcticament totes les associacions de veïns durant una reunió celebrada per rendir comptes d’aquest projecte.

Durant la trobada els representants de les entitats veïnals van poder conèixer l’estat de cadascun dels projectes, i segons explica l’Ajuntament, van treballar conjuntament amb els tècnics per acordar-ne alguns detalls amb l’objectiu que el resultat final de la inversió respongui exactament a les necessitats dels veïns de Molins de Rei.

Dels 23 projectes propostats, n’hi ha un de finalitzat, com és l’aparcament al costat de la Federació Obrera, que ha suposat una inversió propera als 20.000 euros i que va rebre 24 vots dels veïns de la Riera Nova i la Pau. Paral·lelament, aquesta setmana també han començat els treballs en un altres dels projectes aprovats: la remodelació de les zones enjardinades entre el carrer Boters i el carrer Major. Aquesta actuació té per objectiu protegir el Palau dels Requesens de les filtracions d’aigua i dignificar l’espai mitjançant la neteja, impermeabilització i pavimentació del jardinet, amb idèntics paràmetres que els del carrer Major. També s’hi instal·larà un punt de llum. Les obres duraran  un parell de setmanes, tenen un pressupost assignat de 10.000 euros i van rebre un total d’onze vots durant el procés participatiu.

Recomanacions personalitzades