Cap de setmana de teatre i cinema amb “Antígona”, “Kbarret” i el Documental del Mes

Aquest cap de setmana s’ajunten tres propostes de teatre i cinema. Dissabte “Antígona”, amb diverses versions del clàssic grec. Diumenge torna “Kbarret”, basada en el cabaret, que tancarà una exitosa gira de Filagarsa. L’obra es contraprogramarà amb el Documental del mes, que porta “A good American”, sobre espionatge americà.

Moment d'un dels darrers assajos abans de l'estrena del musical Kbarret de Filagarsa // David Guerrero

Moment d’un dels darrers assajos abans de l’estrena del musical Kbarret de Filagarsa // David Guerrero

Amb el final de les vacances, i la Festa Major a tocar, la vida cultural a Molins de Rei es desperta de cop. Aquest cap de setmana del 17 i el 18 de setembre hi haurà tres propostes de teatre i cinema.

Antígona

Un muntatge coral, amb quatre directors i dotze actors, a la pista de la Peni, basat en diverses versions que autors catalans han fet del clàssic grec “Antígona”, de Sòfocles. Dolors Canals, Joan Costa, Marta Puig i Cesc Vives han ideat aquest muntatge per “iniciar de nou l’activitat teatral, amb un clàssic dins els clàssics” fent servir “únicament el cos i la veu com a elements principals”.

Es podrà veure dissabte 17 a la pista de la Peni en sessió doble: a les 20 i 22 hores. L’entrada costa 10€, 8€ anticipada o per a socis de la Peni.

Kbarret

Torna “Kbarret”, l’espectacle amb què Filagarsa celebra els 25 anys convertint el Foment en un cabaret. Es va estrenar al mateix teatre el setembre del 2015, i després d’un any de gira per Catalunya i recollint més de 54 premis i guanyant en 6 concursos, tornen a la seva seu per tancar la gira.

Es podrà veure diumenge 18 al Foment a les 18 hores. El preu és el mateix que “Antígona”: 10€, 8€ per a socis del Foment.

El Documental del mes: A Good American

Qui vulgui anar al “Kbarret” no podrà anar també al Documental del mes: una hora després que comenci l’obra començarà la projecció d’“A Good American”. La pel·lícula explica un programa de vigilància de l’Agència de Seguretat Nacional dels Estats Units, coneguda com NSA, iniciat amb la Guerra Freda i suspès tres setmanes abans de l’atac a les Torres Bessones.

Es podrà veure diumenge 18 a la Peni a les 19 hores. El preu és de 4€, 2€ per a socis.

Recomanacions personalitzades