L’Ajuntament inverteix 98.000 euros en el manteniment de les escoles

La reforma més visible és la reforma del pati de l’escola El Palau en un curs escolar amb una lleugera baixada d’alumnes d’infantil i primària.

La reforma del pati de l'escola El Palau és l'actuació més visible // Joan Ramon Casals

La reforma del pati de l’escola El Palau és l’actuació més visible // Twitter Joan Ramon Casals

Amb l’inici del curs escolar s’acaben també moltes de les reformes que es fan a les escoles aprofitant les vacances d’estiu. Aquest any l’Ajuntament de Molins de Rei hi ha invertit 98.027 euros, destinats a tasques de manteniment per “millorar el confort i la seguretat” i també “millorar l’eficiència energètica dels recintes”, segons assegura el consistori a través d’un comunicat.

L’obra més visible és la reforma del pati de l’escola El Palau (l’antic Alfons XIII), que ara té un terra més tou. No obstant, també s’han fet actuacions en altres escoles en patis, cisternes, calefaccions, lavabos, tanques, material esportiu o il·luminació.

Aquest curs escolar, que va començar el passat 12 de setembre, hi ha hagut una lleugera baixada en el nombre d’alumnes d’infantil i primària: de 2.860 alumnes a 2.833. No obstant, el nombre global d’alumnes és superior per l’augment d’alumnes a secundària.

Recomanacions personalitzades