Biel Martin se supera al Campionat d’Europa d’halterofília

L’aixecador del Club Halterofília Molins de Rei aconsegueix l’onzena posició en la seva primera competició d’àmbit internacional. 

Biel Martin durant la seva actuació al campionat // CH Molins de Rei - Media TV

Biel Martin durant la seva actuació al campionat // CH Molins de Rei – Media TV

Biel Martin, el jove atleta del Club Halterofília Molins de Rei, ha aconseguit l’onzena posició en el Campionat d’Europa sub 17 disputat a Polònia, en el que ha estat la seva primera participació en una competició d’àmbit internacional.

Superant-se, el molinenc ha aixecat 74 kg en la modalitat d’arrencada i 86 kg en la modalitat de dos temps, aconseguint un total de 160 kg en total olímpic. Això significa que Martin ha superat en 13 kg la seva marca al Campionat d’Espanya d’halterofília.

Noelia Caballero competeix divendres

L’altre esportista molinenc que participarà en aquesta competició és Noelia Caballero, amb més experiència en Campionats d’Europa. Concretament, Caballero participarà el pròxim divendres 16 de setembre a les 16:00 hores i alguns veïns s’estan organitzant per seguir-la en directe al local de l’AAVV de la Riera Bonet.

 

Recomanacions personalitzades