El Molins de Rei CF encara la temporada amb il·lusió

Després del canvi d’entrenador i alguna que altra incorporació, l’equip molinenc no es marca un objectiu clar a curt termini. Nou horari dels partits al Josep Raich: diumenge a les 12:30

Àlex Agudo ha fet el primer gol del Molins aquesta temporada // Joan Gosa

Àlex Agudo ha fet el primer gol del Molins aquesta temporada // Joan Gosa

El passat cap de setmana el Molins de Rei CF va començar la temporada de lliga amb un empat a u al Municipal Els Canyars de Castelldefels. Santi Fernández, que s’estrena aquesta temporada a la banqueta molinenca, valora aquest resultat a domicili com a “molt positiu” perquè el Castelldefels va semblar-li un equip “molt competitiu i amb molts recursos”.

El tècnic molinenc sabia que seria un partit que els costaria per la curta pretemporada feta. Van començar-la el passat 17 d’agost i han acumulat molta càrrega per poder afrontar una temporada llarga en un bon estat físic. Tot i això, en aquest moment estan “a un 70% de les seves possibilitats físiques”, segons Fernández.

Els quadribarrats han incorporat sis nous jugadors: Felipe González, Fran de la Fuente i Abdellah, procedents del 25 de Setembre de Rubí – anterior equip del nou entrenador -; Jordi Álvarez i Arnau Carrió, que torna al Molins, del Papiol; i Claudi Pérez del Terrassa. Segons el nou tècnic, aportaran “més competitivitat l’equip i el farà més complert en totes les seves línies”. A més dels sis jugadors, també s’uneix al grup el segon entrenador, ‘Chema’ Buenache, que juntament amb Fernández, Gerard De Palol (delegat i entrenador de porters) i el Mario Padilla (fisioterapeuta), formen el cos tècnic del primer equip.

Encara que la plantilla està tancada, el tècnic no descarta poder utilitzar jugadors l’Amateur B i, fins i tot, del Juvenil, si fan una bona feina i poden destacar. Opina que estan a “disposició del club i l’objectiu és treballar tots junts per veure si aquest any el primer equip pot fer un salt de qualitat”.

Amb il·lusió però sense objectiu clar

Santi Fernández en una imatge d'arxiu // Molins de Rei CF

Santi Fernández en una imatge d’arxiu // Molins de Rei CF

El preparador diu estar “molt il·lusionat”. Reconeix que després de 20 anys de feina a equips com el Sabadell, l’Espanyol i el 25 de Setembre, li hauria agradat descansar “per recarregar piles”. Però es va reunir amb la junta directiva i el Molins va semblar-li un club “molt seriós, molt ben estructurat, amb una estructura semblant a un club de Primera Catalana o fins i tot de Tercera Divisió”. Així que van arribar a un acord i va tornar a sentir “el cuquet d’entrenar i poder ajudar aquesta entitat”.

No es planteja cap objectiu clar, evita parlar de l’ascens que tant ha buscat l’entitat en els últims anys, admet que no coneix ni la categoria, ni els equips d’aquesta. Per tant no pot saber fins on es pot arribar. El que sí té clar és que treballaran amb “molta humilitat, il·lusió, sacrifici i tindran les esperances posades en arribar el més amunt possible”.

Diumenge 11 s’estrena al Josep Raich, amb nou horari, diumenge a les 12.30 hores. Ho farà contra l’Abrera, que en la primera jornada va perdre a casa per 1-3 contra l’Esparraguera.

 

Recomanacions personalitzades