El MolinsBus modifica el recorregut per connectar-se millor amb el nou institut

A partir de l’1 de setembre la línia que connecta Can Graner amb Riera Bonet suprimirà diverses parades de Jacint Verdaguer per tal d’escurçar el temps de recorregut i connectar més ràpid amb el nou IES Lluís de Requesens.

El MB-2 canvia de recorregut per escurçar el temps de trajecte fins el nou institut // Ajuntmaent de Molins de Rei

El MolinsBus canvia de recorregut per escurçar el temps de trajecte fins el nou institut // Ajuntmaent de Molins de Rei

L’inici del nou curs on entrarà en funcionament el nou IES Lluís de Requesens, ubicat al barri del Canal, ha fet replantejar a l’Ajuntament la mobilitat de Molins de Rei. Per tal que els 600 alumnes i les seves famílies tinguin un millor accés a l’institut, a partir del dia 1 de setembre el MolinsBus modificarà el seu recorregut per escurçar el temps de trajecte.

Concretament s’eliminen les parades que es troben entre la carretera de Vallvidrera i l’avinguda Onze de Setembre, així la línia MB-2 passa a transcórrer el carrer Jacint Verdaguer directament en sentit Llobregat. L’Ajuntament ha explicat que les parades eliminades eren molt poc utilitzades, i que amb aquest canvi espera donar un millor servei als usuaris.

Tot i aquesta modificació, l’Ajuntament ha explicat que encara s’està estudiant la mobilitat de la zona i no dóna el canvi per definitiu. Així, el nou recorregut manté la provisionalitat fins que el consistori valori que si resulta positiu.

Nou recorregut del MolinsBus

Recomanacions personalitzades