El MolinsBus modifica el recorregut per connectar-se millor amb el nou institut

A partir de l’1 de setembre la línia que connecta Can Graner amb Riera Bonet suprimirà diverses parades de Jacint Verdaguer per tal d’escurçar el temps de recorregut i connectar més ràpid amb el nou IES Lluís de Requesens.

El MB-2 canvia de recorregut per escurçar el temps de trajecte fins el nou institut // Ajuntmaent de Molins de Rei

El MolinsBus canvia de recorregut per escurçar el temps de trajecte fins el nou institut // Ajuntmaent de Molins de Rei

L’inici del nou curs on entrarà en funcionament el nou IES Lluís de Requesens, ubicat al barri del Canal, ha fet replantejar a l’Ajuntament la mobilitat de Molins de Rei. Per tal que els 600 alumnes i les seves famílies tinguin un millor accés a l’institut, a partir del dia 1 de setembre el MolinsBus modificarà el seu recorregut per escurçar el temps de trajecte.

Concretament s’eliminen les parades que es troben entre la carretera de Vallvidrera i l’avinguda Onze de Setembre, així la línia MB-2 passa a transcórrer el carrer Jacint Verdaguer directament en sentit Llobregat. L’Ajuntament ha explicat que les parades eliminades eren molt poc utilitzades, i que amb aquest canvi espera donar un millor servei als usuaris.

Tot i aquesta modificació, l’Ajuntament ha explicat que encara s’està estudiant la mobilitat de la zona i no dóna el canvi per definitiu. Així, el nou recorregut manté la provisionalitat fins que el consistori valori que si resulta positiu.

Nou recorregut del MolinsBus

  • Francesc Farràs

    Què en fem doncs de la mobilitat de la gent gran que viu més enllà de la frontera que l’Ajuntament ha decidit establir a la Plaça dels Països catalans? També tene dret a desplaçarse a l’ambulatori, a comprar, fins i tot estudiar al nou institut els veïns del Verdaguer alt, Font dels casats, Riera Nova? O és que seran vilatans de segona fila, que veuran restringits els seus drets de mobilitat al poble? Creia que tots èrem vilatans de la mateixa categoria, però ja veig que no és així. Suprimir parades d’un transport públic mai pots esgrimir-se com una raó per donar un millor servei, ja que molta gent queda afectada per aquesta decisió. Potser no treuen el benefici econòmic desitjat? L’ajuntament faria bé en reconsiderar la seva decisió, presa al calor de l’estiu, ja que aquesta política de fets consumats tant comuna en els nostres polítics no porta enlloc. Algú és creu que s’ho repensaran o “estudiaran”? Cal que recollim firmes per alterar la decisió de restringir els drets de mobilitat d’una part de la població?

  • Pingback: Veïns de la Font dels Casats es queixen del nou recorregut del MolinsBus | Viu Molins de Rei()