L’Ajuntament amplia el període d’al·legacions sobre el centre de culte musulmà

El govern municipal ha decidit obrir un nou espai de temps per presentar recursos a la instal·lació de l’oratori de la Comunitat Islàmica de Molins de Rei per demostrar que no hi havia intencionalitat política en gestionar-ho durant els mesos de juliol i agost. 

Imatge del carrer Sant Sebastià // Jose Polo

Imatge del carrer Sant Sebastià // Jose Polo

Després que alguns veïns mostressin malestar per la informació rebuda per part de l’Ajuntament sobre el centre de culte que la Comunitat Islàmica de Molins de Rei instal·larà en el carrer Sant Sebastià, el govern municipal format per CDC i PSC ha decidit ampliar el període d’al·legacions a la proposta.

Fonts municipals asseguren que durant els pròxims dies els veïns de la zona rebran una notificació informant que tindran un nou període d’al·legacions de 20 dies durant el mes de setembre. Fins ara, els veïns havien estat informats mitjançant una carta enviada el passat 27 de juliol on s’explicava que tenien 10 dies hàbils per al·legar.

D’aquesta manera, la sociovergència vol deixar clar que no hi havia cap tipus d’intencionalitat política en els tempos de la gestió dels permisos d’aquesta iniciativa. L’entitat va informar el consistori el mes de maig i, legalment, el govern estava obligat a contestar “en un termini de dos mesos”, segons expliquen.

Tanmateix, des del govern municipal es recorda que el local escollit compleix la nova normativa i que la seva obligació és “garantir el dret a exercir la llibertat de culte” al municipi.

 

Recomanacions personalitzades