Quatre podis del Club Gimnàs Molins de Rei al Campionat d’Espanya

Tretze esportistes del Club Gimnàs Molins de Rei participen en la màxima competició espanyola. Irene Neiro en dues ocasions, Mireia Rodríguez i Fiona Serra aconsegueixen medalla. 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Després d’un any de forts entrenaments i competicions de classificació, la recompensa ha arribat per a les gimnastes del Club Gimnàs Molins de Rei, que han aconseguit pujar al podi en quatre ocasions en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica.

Un total de tretze joves esportistes molinenques han participat en aquesta important competició, disputada durant el mes de juliol a Guadalajara. Mireia Rodríguez, que defensava el títol aconseguit el curs passat, va emportar-se aquest any el bronze en paral·leles asimètriques. “Petites errades l’han allunyat del podi en la classificació general”, informen des del club.

Irene Neiro i Fiona Serra han participat per primera vegada en un campionat d’Espanya i totes dues han aconseguit pujar al podi, en categories Promogym 3 i Promogym 4 respectivament. Neiro ha aconseguit la segona posició en l’aparell de terra i la tercera en paral·leles. Per la seva banda, Serra ha fet tercera en barra. A més, Serra ha estat quarta en la classificació general, a poques dècimes del podi.

En les categories de base, Eva Villanova a assolit la quarta posició en l’aparell de salt de nivell 1. En nivell 2, Estel Carle i Maria Montero han fet bons exercicis demostrant l’evolució aconseguida enguany. En nivell 3 les joves Georgina Guzmán i Xènia Coronas han representant al club realitzant un bon paper. Coronas ha estat cinquena en barra d’equilibri.

Per la seva banda, Mar Castroviejo ha finalitzat onzena en l’aparell de salt en nivell 4 grans i en la mateixa categoria també ha participat Sara Chacón. A via olímpica,  Sílvia Chacón i Olga Roemero han estat a les portes del podi. Chacón ha acabat cinquena a terra i Romero quarta en salt.

 

Recomanacions personalitzades