L’handbol del CE Molins de Rei s’estrena a la Internacional Granollers Cup

Tres equips de l’entitat molinenca participen en la prestigiosa competició d’estiu. 

Un dels equips del CE Molins de Rei que va participar a la Granollers CUP // CE Molins de Rei

Un dels equips del CE Molins de Rei que va participar a la Granollers CUP // CE Molins de Rei

5.000 esportistes dividits en 376 equips de 22 països diferents es van donar cita al Torneig Internacional d’Handbol Granollers Cup 2016. Entre aquests conjunts, tres formacions de la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei: el cadet, l’infantil i l’aleví.

L’aleví va ser l’equip que va arribar més lluny. Després de superar la fase de grups, en vuitens de final van donar la gran sorpresa del torneig en superar a l’equip local, el BM Granollers, gran favorit en aquesta categoria. En quarts de final van superar l’equip egipci de l’Heliopolis després d’un apassionant partit amb pròrroga inclosa. En les semifinals van perdre contra el campió, l’Alexandria d’Egipte. Finalment, van quedar tercers després de guanyar al JH Mataró en la final de consolació.

Per la seva banda, l’equip cadet va caure eliminat en fase de grups per goal-average, després de quedar enquadrat en un grup amb dos equips catalans, un madrileny i dos nourecs.

Per últim, l’equip infantil va caure en vuitens de final després de perdre contra el San Sebastián de los Reyes de Madrid.

Des de l’entitat molinenca es destaca la “bona participació i els bons resultats dels nostres equips en un Torneig tant competitiu i referent a tota Europa on any rere any augmenta en nombre de participants i en qualitat, on equips de primer nivell i seleccions nacionals de diferents països participen”.Tanmateix, volen tornar a participar en l’edició de l’any vinent .

Recomanacions personalitzades