L’Ajuntament executa diverses obres de millora de l’asfaltatge durant l’estiu

L’Ajuntament de Molins de Rei aprofita el període estival per tal de fer diverses millores en l’asfaltatge en una desena de punts de la ciutat, entre els que es troben els carrers Puigcerdà, Miquel Tort, Amadeu Vives, Verge del Pilar, Aiguaderes i El Pla.

El carrer Bruc asfaltant-se // Ajuntament de Molins de Rei

L’aparcament del carrer Bruc asfaltant-se en una imatge d’arxiu // Ajuntament de Molins de Rei

L’asfaltat de l’aparcament de la Federació Obrera ha obert la campanya d’asfaltatge de carrers que com cada any porta a terme l’Ajuntament de Molins de Rei durant els mesos d’estiu. Amb les actuacions previstes es preveu millorar el ferm, reduir sorolls i renovar la pintura viària.

Durant el mes de juliol ja s’han fet actuacions a l’aparcament de la Federació Obrera, al tram superior del carrer Puigcerdà i al carrer Miquel Tort. Però els resultats visibles no s’acaben aquí.

Els treballs previstos en el marc del pla de manteniment i millora de carrers de la vila per aquest estiu es faran també a la plaça de Catalunya cantonada carrer Verdaguer, al carrer Amadeu Vives, al barri de Ca la Còrdia, al carrer Verge del Pilar, al carrer Aiguaderes i al carrer del Pla.

Les actuacions tenen lloc durant els mesos d’estiu amb la finalitat de no interferir en la mobilitat de la vila en els moments de més activitat. Els treballs permetran renovar completament l’asfalt malmès i substituir-lo per un de més qualitat que reduirà el soroll dels vehicles que hi passen. A més, també s’aprofitarà per arranjar problemes de sotracs i per repintar els trams asfaltats. Els veïns afectats seran informats d’aquestes actuacions.

Recomanacions personalitzades