L’exalcalde Víctor Puntas veu com se li crema el cotxe a Passeig de Gràcia

“Fum al cotxe i en pocs minuts tot cremat”. Així relatava el republicà Víctor Puntas la desagradable experiència que va viure aquest dimarts al Passeig de Gràcia de Barcelona quan de manera fortuïta li va començar a cremar el seu vehicle. El polític molinenc ha resultat il·lès.

El cotxe de Víctor Puntas cremant al Passeig de Gràcia de Barcelona // Catalunya Ràdio

El cotxe de Víctor Puntas cremant al Passeig de Gràcia de Barcelona // Catalunya Ràdio

Un espectacular incendi d’un vehicle enmig d’un dels carrers més emblemàtics de Barcelona va tenir durant uns minuts en suspens a veïns, turistes i autoritats de la capital catalana. Després que s’extingís el foc i que la Guàrdia Urbana confirmés que l’incendi havia estat fortuït, qui va ser alcalde de Molins de Rei per ERC entre 2003 i 2005, Víctor Puntas, va penjar un comentari irònic al seu Facebook amb enllaç a la informació del cotxe cremat: “Un Citroen Picasso blau…. ummmmm em sona :-)“.

Puntas, que ara treballa com assessor de l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, va admetre que el vehicle era el seu i que ell mateix va patir aquest ensurt. “Fum al cotxe i en pocs minuts tot cremat. Un cop ha començat el foc ja no hi ha temps per fer res”, explicava el regidor amb llarga trajectòria a la política local, que confirmava també que ell n’havia resultat il·lès. El foc va obligar a tallar el trànsit del lateral de la Diagonal en sentit mar fins que es va apagar l’incendi i el vehicle va ser retirat.

Altres imatges de l’incident:

El cotxe de Víctor Puntas cremant al Passeig de Gràcia de Barcelona // Catalunya Ràdio

Els bombers intentant apagar l’incendi // Catalunya Ràdio

El cotxe de Víctor Puntas cremant al Passeig de Gràcia de Barcelona // Catalunya Ràdio

El cotxe de Víctor Puntas cremat al Passeig de Gràcia de Barcelona // Catalunya Ràdio

 • Carles Joan

  ; no entenc quin sentit té publicar aquesta notícia, # És un simple accident, particular. #

 • victor puntas

  la noticia no és del tort certa, no sé d’on treuen que les autoritats barcelonines van retirar el cotxe, vaig trucar a la meva assegurança i va enviar una grua perquè jo mateix el portés al desballestador. Per altra banda, coincideixo amb el comentari anterior del Sr. Carles, és que tot el que em passi a la meva vida particular serà noticia del Viu perquè vaig ser alcade de la vila? d’aquí a que em mori, espero que sigui molt enllà, estic convençut que em passaran un munt de coses, com a tothom, i no entenc aquesta fixació amb explicar la meva vida particular a tort i a dret. salut i gràcies a tothom que s’ha interessat per la meva salut i l’accident.

 • dclosa

  Pero…. vamos a ver… ¿No fué el mismísimo Víctor Puntas, qui va penjar un comentari irònic al seu Facebook amb enllaç a la informació del cotxe cremat : “Un Citroen Picasso blau…. ummmmm em sona” ? , ¿De qué de es queixa donç, Quiera o no, realmente ha sido y sigue siendo un personaje “publico” , que desde que salió del consistori de Molins, ha sido incapaz de encontrar un trabajo en la privada , estuvo medrando en el cementerio de elefantes del Consell Comarcal y ahora su sueldo actual sigue siendo con dinero “publico” , y por ello los ciudadanos, tenemos el derecho a saber y queremos saber, tot el que li passi a la seva vida particular i sigui noticia o no, ja que va ser alcalde 2 anys a Molins de Rei i lo quiera o no és un personaje público que cobra de lo público.
  Lo importante es que Puntas, que ara treballa com assessor (Càrrec de confiança de ERC) de l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, i que ell mateix va patir aquest ensurt, no ha tingut cap repercusió a la seva salut. Seguro que con lo que le den de la Cia de seguros y con lo que cobra en Sant Vicens dels Horts , se recuperará rapidamente. Por cierto… ¿ Cuanto cobra en Sant Vicens dels Horts?

 • Manel

  A veure… Què jo sàpiga aquest és un mitjà privat (encara que rep subvenció de l’Ajuntament) i com a tal, i com que és un mitjà escrit per Internet, hauria d’oferir més informació i més profunda de la que ja ofereix el portal del consistori. A més de tot això, els reportatges creats pel mateix Viu Molins de Rei són pocs, quasi una espècie en extinció. Per contra, Viu ens ofereix notes de premsa de l’Ajuntament amb la foto enviada per l’Ajuntament i un gran nombre de notícies sense importància pels lectors com aquesta d’en Puntas. Si se li hagués cremat el cotxe a un ciutadà anònim de Molins també hauríeu fet notícia?. En aquest punt, arriba la pregunta: És necessari l’existència d’aquest portal de notícies amb textos banals, notes de premsa refregides i notícies que busquen el sensacionalisme i la polèmica absurda i estèril? És necessari que l’Ajuntament segueixi posant publicitat i donant subvenció a aquest mitjà que no aporta res?

  • dclosa

   Manel , Qué més banal que el Balcó de la Vila, editat pel Ajuntament de Molins de Rei, pagat directament amb diners públics? , Es necessari l’existència d’aquest bolletí de notícies per pura ostentació política del PDC i PSC amb textos banals, notes refregides i notícies que busquen el sensacionalisme i la polèmica absurda i estèril?, Amb els seu comentari , es nota clarament que vosté és militant de ERC-Molins… No?