ERC demana la gratuïtat de la piscina municipal durant les onades de calor

Esquerra Republicana de Molins de Rei demana que l’entrada a la piscina municipal sigui gratuïta en els períodes que el Servei Meteorològic de Catalunya determini com a onades de calor severa, com a mesura per fer-les més suportables.

Una de les activitats fetes a la piscina municipal amb motiu del Mulla't // CN Molins

Els republicans demanen que l’entrada a la piscina sigui gratuïta en onades de calor // CN Molins

Després que municipis com Berga o Vacarisses hagin ofert gratuïtament les instal·lacions aquàtiques municipals pels dies de calor intensa, Esquerra Republicana de Molins de Rei demana una mesura semblant pel municipi. Quan el Servei Meteorològic de Catalunya determini que s’aproxima una onada de calor severa, els republicans demanen que l’entrada a la piscina municipal sigui gratuïta.

Esquerra Republicana considera que amb aquesta mesura es millorarà la qualitat de vida dels molinencs més afectats per l’onada de calor, com ara la gent gran. Els republicans critiquen “l’immobilisme del govern” ja que aquesta mesura la van demanar fa més de mig any i “a Molins de Rei no s’ha fet cap pas en aquest sentit“.

Recomanacions personalitzades