Un incendi crema el pati de la casa okupa de Torre Fergniani

Una caseta annexa a la Torre Fergniani (Kasablanka) s’ha incendiat la nit de divendres. A més del foc, s’ha produït una forta explosió. Una burilla o una espelma s’apunten com la causa de l’incendi que no ha provocat cap ferit.

Imatge de l'incendi a Kasablanca des d'un edifici pròxim // MP

Imatge de l’incendi a Kasablanca des d’un edifici pròxim // MP

Una gran columna de fum visible des de diferents punts de Molins de Rei ha alertat als veïns quan passaven quinze minuts de les deu de la nit de divendres. L’origen del foc es trobava a una caseta annexa a la Torre Fergniani, al pati de la finca okupada més coneguda com Kasablanka.

El foc s’ha fet fort i ha cremat totalment el petit espai, sense arribar a afectar en cap moment a la casa. A les 22.40 hores s’ha produït una forta explosió produïda per la combustió d’algun producte que hi havia a l’interior de la construcció. L’olor era de plàstic cremat.

Tres dotacions de Bombers han treballat en l’extinció de l’incendi, que s’ha donat per apagat poc després de les onze de la nit. Els bombers han continuat remullant la zona durant uns minuts per evitar una revifada.

El foc no ha provocat cap ferit tot i que en aquell moment hi havia diverses persones a l’interior de la casa okupa. Aquests han comentat als cossos policials que la causa del foc podria haver estat alguna cosa que els hauria caigut com una burilla, una espelma o alguna cosa similar.

Viu Molins de Rei t’ho va explicar en directe

  • dclosa

    Otra muestra más de la desidia en sus funciones, de los distintos gobiernos municipales sean del signo que sean, bien de la Regiduría de Urbanisme (Joan Ramón Casals-PDC), Regiduría de Medi Ambient (hasta ahora de Laura Soto Segura- PDC, suplida recientemente por Marcel Marin Rillo-PDC, Regiduría de Via Publica(Miquel Zaragoza Alonso) de la Regiduría de Sanidad (Xavi Paz Peche-PSC) , Regiduría de Seguridad Ciudadana ( Anton Pedrola García-PDC), todos ellos que nos cuestan a final de mes un pastón, y al final se llegará a la conclusión de siempre, de que nadie asumirá respònsabilidades, e incluso se atreverán a decir de que todo eso (pelotas fuera) es culpa de la Diputación , o del Gobierno de España del PP ,etc , etc. Una cosa hacen bien : el obrar religiosamente y sin falta a final de mes y plegar a la hora… y no hablemos del inmovilismo de la oposicíón : CUP, ERC, ICV, Podemos y el disidente CD’s……