La germanor de les colles guanya el primer concurs de cartells de la Festa Major

Units per la festa és el nom de l’obra de Meritxell Salvadó que ha aconseguit la victòria en el primer concurs de cartells de la Festa Major. 

Cartell de la Festa Major 2016

Cartell de la Festa Major 2016

10 obres han participat en la primera edició del concurs de cartells de la Festa Major de Molins de Rei. Units per la festa, de la il·lustradora Meritxell Salvadó, ha estat l’obra escollida per representar l’esdeveniment.

“El cartell representa les colles molinenques més festives en una actitud de germanor perquè és una festa dels vilatans i vilatanes, plena d’activitats organitzades des de les pròpies entitats”, ha explicat l’autora del cartell guanyador. “Tots fem la festa i és una festa de tots”, ha sentenciat Salvadó.

Per la seva banda, l’alcalde, Joan Ramon Casals, ha assegurat que el cartell “posa de manifest que la vida associativa de Molins de Rei és molt viva”. “El cartell explica d’una manera molt visual l’essència de la Festa Major”, ha afegit el regidor de Cultura i primer tinent d’alcalde, Xavi Paz. La Festa Major de Sant Miquel 2016 se celebrarà entre el 28 de setembre i el 2 d’octubre de 2016.

Recomanacions personalitzades