Komba’t, JoKB, The Lievens i Apalankaos passen a la final de l’Empalmat 2016

Quatre grups participaran el proper 28 de setembre en la final de la 12a edició de l’Empalmat, que tindrà lloc en el marc de la Festa Major de Sant Miquel. El vencedor s’emportarà un premi de 1.000€ i el finalista 250€.

Cartell de l'Empalmat 2016 // Ajuntament de Molins de Rei

Cartell de l’Empalmat 2016 // Ajuntament de Molins de Rei

L’Espai Mariona ha acollit la fase eliminatòria del concurs de música de grups i solistes del Baix Llobregat Empalmat. El concurs, organitzat per les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei, té com a objectiu promocionar grups de música o solistes amb quatre o menys anys d’experiència.

Enguany s’hi ha presentat 10 grups i a les semifinals hi van participar Komba’t (rockska-reggae), JoKB(fusió mestissa), The Lievens (britpop-indie-rock alternatiu), White Hounds (garage rock), Door27 (rock), The Sound Theory (funk-rock) i Apalankaos (punk-rock). Komba’t, JoKB, The Lievens i Apalankaos han estat escollits per participar en la gran final

El jurat de la 12a edició ha estat integrat Ferran Acuñas, de Metal Defenders; Pilar Casals i David Franch, de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, i Ferran Cardona, de Ràdio Molins de Rei. Com a novetat d’aquesta edició, a més dels premis de 1.000€ i 250€, també hi haurà un premi local de 100€, una actuació en una sala de Molins de Rei i un bonus mensual per als bucs d’assaig de la Federació Obrera.

Recomanacions personalitzades