Els Matossers celebren l’aniversari amb castells de set pisos

Els Matossers de Molins de Rei han complert 14 anys i ho han pogut celebrar amb la millor actuació de la temporada, plantant a plaça dos castells de set pisos.

Els Matossers aixecant un dels castells en l'actuació del seu 14è aniversari // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers aixecant un dels castells en l’actuació del seu 14è aniversari // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers de Molins de Rei van recuperar els castells de 7 pisos pel seu nniversari, nou mesos després de fer els darrers de l’any 2015 a Figueres. En ocasió del seu 14è aniversari, descarregaven el 3 i el 4 de 7, a més de 5 de 6 al molinenc Pati de Palau, acompanyats a plaça pels Castellers de Castelldefels i els Castellers de Cornellà.

Després de dos pilars de 4 d’inici, en primera ronda els Matossers van descarregar un 3 de 7 molt parat. L’eufòria dels marró argila no es va notar, però, fins que no van descarregar en ronda de repetició el 4 de 7, que havien desmuntat abans del pas de l’enxaneta en segona ronda, per problemes en el pom de dalt. Els molinencs remataven la que és la millor actuació d’aquest 2016 amb un 5 de 6, el primer de la temporada, i dos pilars de 4, un d’ells aixecat per sota.

Els molinencs arriben a meitat de temporada havent recuperat una mica les bones sensacions. Després de la parada estiuenca, la propera actuació serà a finals d’agost a Castellbisbal.

Recomanacions personalitzades