La sortida d’Eva Folquer provoca una cadena de canvis en l’estructura del govern municipal

La dimissió d’Eva Folquer ha provocat diversos canvis en cadena: Marcel Marín és nou regidor de l’Ajuntament, assumint les regidories d’Empresa, Medi Ambient i Contractació. Això provoca que altres regidors variïn les seves funcions.

Marcel·lí Marín és el nou regidor de l'Ajuntament en substitució d'Eva Folquer // Ajuntament de Molins de Rei

Marcel Marín és el nou regidor de l’Ajuntament en substitució d’Eva Folquer // Ajuntament de Molins de Rei

El regidor Marcel Marín va prendre possessió del càrrec de regidor en el darrer ple municipal, en substitució d’Eva Folquer (CDC), que ha renunciat a tots els seus càrrecs perquè marxa a viure a l’estranger. Marín tindrà responsabilitats en el govern municipal format per Convergència i PSC, on assumirà les regidories d’Empresa, Medi Ambient, i Contractació i Serveis Jurídics. La seva incorporació també ha provocat altres canvis en el cartipàs municipal.  

Tal i com recull el decret signat per l’alcalde Joan Ramon Casals, Marín serà el responsable de les regidories d’Empresa (que portava Eva Folquer), Medi Ambient (que fins ara portava Laura Soto) i Contractació i Serveis Jurídics (que portava Anton Pedrola). De la seva banda, Laura Soto perd la regidoria de Medi Ambient però assumirà la regidoria de Participació Ciutadana (que portava Eva Folquer). Tots els canvis afecten a regidors de Convergència i no pas dels seus socis de govern.

Marín és membre de CDC a Molins de Rei, és veí de Bonavista i treballa d’administratiu. Va anar el número 7 de la llista convergent en les darreres eleccions municipals.

 

Recomanacions personalitzades