CDC defensarà a Madrid les obres de millora de l’estació de Renfe i la construcció de dues rotondes

Convergència fa el seu únic acte de campanya per a les eleccions al Congrés del 26J convidant al portaveu del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull. 

Jordi Turull a la Federació Obrera de Molins de Rei // Jose Polo

Jordi Turull a la Federació Obrera de Molins de Rei // Jose Polo

El partit de l’alcalde Joan Ramon Casals, Convergència, també va organitzar un acte amb motiu de les pròximes eleccions al Congrés i al Senat, amb la presencia del portaveu del grup parlamentari de Junts pal Sí, Jordi Turull, qui va omplir més de mitja sala d’actes de la Federació Obrera.

Més enllà del discurs de Turull, la clàssica exposició d’argumentari de partit típica de campanya, els convergents van deixar sobre les cadires de la sala un petit pamflet amb les seves propostes per Molins de Rei. Els nacionalistes defensaran a Madrid dos aspectes importants pel municipi: la reforma de l’estació de Renfe i la millora de l’accessibilitat de la B23.

“Demanar l’inici de les obres de millora de l’estació de Renfe: accessibilitat, ascensor, escales mecàniques i andanes més llargues”, contemplava l’escrit per resumir el primer propòsit. En el cas del segon, s’explicava en els següents termes: “reclamar la construcció de dues rotondes per a millorar l’accés i sortida des de l’autopista B23 des de Molins de Rei a l’antic pont N-340 i a la gravera”, indicaven.

Per la seva banda, Turull va fer una crítica a la falta d’entesa entre els partits que ha portat a la segona convocatòria d’eleccions, que veu com una oportunitat. “Per als catalans és una vendició anar a votar perquè el món ens mira i hem de demostrar el nostre compromís”, va assegurar. “Davant la trampa de Podemos”, segons ell, els “8,9 o 10 diputats de Convergència” poden esdevenir “decisius” davant d’un escenari tant incert.

Recomanacions personalitzades