Iniciativa-MES acusa al govern de “neoliberal i classista” per la seva gestió dels plans d’ocupació

El grup municipal d’Iniciativa per Molins de Rei – MES Moviment d’Esquerres carrega durament contra el govern sociovergent pel conflicte generat amb els plans d’ocupació propis, que han denunciat els sindicats. Els acusa de tenir “una actitud prepotent” i d’actuar “amb desídia”.

Júlia Fernández finalitzant la seva intervenció // Jose Polo

Júlia Fernández (Iniciativa) finalitzant una intervenció al Ple municipal // Jose Polo

Després que la Junta de Personal  i el Comitè d’Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei (CCOO, UGT, CGT i Sindicat de la Guàrdia Urbana) hagin denunciat a Inspecció de treball  el procés dels plans d’ocupació local, i que el govern municipal finalment els aturés, ara s’enceta la picabaralla política.

El grup municipal d’Iniciativa per Molins de Rei – MES Moviment d’Esquerres ha lamentat en un comunicat  “l’incompetència en la gestió i la manca de transparència del govern municipal de Convergència i PSC a l’hora de gestionar els Plans d’Ocupació locals destinats a persones en atur”. Els ecosocialistes exigeixen que es consensuïn amb els sindicats unes noves bases de convocatòria i una modificació dels pressupostos.

Per Iniciativa el govern és una analogia “d’un empresari que s’aprofita de plans subvencionats per cobrir llocs de feina”, i titlla la sociovergència de tenir una “ideologia neoliberal i classista”, a més d’actuar amb una actitud “prepotent”. Pels ecosocialistes, “És lamentable” que en els plans d’ocupació per a persones a l’atur, el govern municipal de CIU i PSC  “actuï amb aquesta desídia”.

L’Ajuntament ha decidit aturar temporalment els plans d’ocupació, tot i que les persones que s’hi havien apuntat mantindran la plaça. Ara l’espectativa està posada amb les reunions amb els representants sindicals per desencallar la situació, i veure els moviments que fa l’oposició.

Recomanacions personalitzades