130 persones participen en el Pa amb oli solidari

Càritas va recaptar 1.425 euros que seran destinats a la Fundació Espanyola de la Tartamudesa

Imatge del pa amb oli solidari // Càritas

Imatge del pa amb oli solidari // Càritas

La nova edició del Pa amb oli solidari, un sopar a base d’aquests dos aliments on es recapten fons per a fins benèfics, ha tingut la participació de 130 persones. L’esdeveniment organitzat per Càritas Interparroquial de Molins de Rei ha aconseguit recollir la xifra de 1.425 euros.

Enguany, s’ha decidit que aquests diners vagin destinats a la Fundació Espanyola de Tartamudesa. Concretament, s’ajudarà a un projecte que consisteix en la creació de materials didàctics per a pares, mestres i metges d’infants amb quequesa. “La valoració d’aquesta setena edició de l’acte solidari ha estat molt positiva per part de totes parts”, asseguren des de l’entitat organitzadora a través d’un comunicat.

Recomanacions personalitzades