José Zaragoza (PSC) sosté que “només Pedro Sánchez pot substituir Mariano Rajoy”

El PSC Molins de Rei comença la campanya electoral amb el candidat de Baix Llobregat al Congrés, José Zaragoza, qui critica Podemos, el PP, CDC i ERC. 

José Zaragoza durant l'acte a la seu del PSC Molins de Rei // Jose Polo

José Zaragoza durant l’acte a la seu del PSC Molins de Rei // Jose Polo

Una campanya austera però també amb actes, encara que siguin pocs. En una entrevista el periodista de RAC 1 Jordi Basté va descriure José Zaragoza dient-li que “no era Borgen, era directament Joc de Trons”, en referència a la coneguda sèrie de televisió. I així és – deixem que el lector faci la tria de quin personatge de la sèrie li correspon – perquè després de molts anys en l’arena política ja no té pèls a la llengua.

Zaragoza, candidat del PSC al Baix Llobregat, va tornar a ser el protagonista del primer acte de l’agrupació socialista de Molins de Rei en la campanya electoral per a les eleccions generals, com ja ho va només fa uns mesos. Davant els militants socialistes, Zaragoza va assegurar que “només Pedro Sánchez pot substituir Mariano Rajoy” com a president del govern espanyol abans de criticar la resta de de formacions i defensar les seves propostes.

“Dues persones van impedir el canvi a Espanya: Mariano Rajoy i Pablo Iglesias”, va assegurar. Zaragoza va ser molt incisiu en la seva crítica a Unidos Podemos. “Els socialistes hem hagut d’entrar al govern de Barcelona perquè en el primer any de govern d’Ada Colau s’han produït 340 desnonaments”, va etzibar contundent. “Iglesias ha decidit que només hi haurà un govern d’esquerres si ell ho lidera”, va sentenciar criticant el nou partit de l’esquerra.

També va disparar contra altres formacions. “El PP ha fet el de sempre, dotar de més recursos als més poderosos”, va afirmar per resumir les polítiques de Rajoy, abans de prometre polítiques socials i a favor de la igualtat d’oportunitats. Sobre Convergència, els socis de govern del PSC a Molins de Rei, va indicar que “no és coherent primer governar amb el PP i després amb la CUP”. “Si tu com a president de la Generalitat no compleixes la llei com pots demanar-li als okupes de Gràcia que ho facin?”, es va preguntar. “Es diran Esquerra de nom però les seves polítiques són de dretes”, va dir sobre ERC. Per acabar, en un to més conciliador, Zaragoza va opinar que “pactar no es traicionar-se, sinó posar-se en la pell de l’altra”.

Recomanacions personalitzades