Els sindicats denuncien l’Ajuntament davant d’Inspecció de Treball

CGT, CCOO, UGT i els sindicats de la Guàrdia Urbana denuncien el govern municipal per “irregularitats” en el procés dels plans d’ocupació. 

Ni la reunió convocada dimecres 8 ha pogut apaivagar els ànims. Els sindicats CGT, CCOO, UGT i els dos de Guàrdia Urbana porten el govern municipal format per CDC i PSC davant d’Inspecció de Treball pel procés de contractació dels plans d’ocupació organitzats per l’Ajuntament de Molins de Rei, després de demanar l’aturada del procés de selecció que finalitza divendres 10.

En una breu nota informativa, la Junta de Personal i Comitè d’Empresa indica que els sindicats han decidit “denunciar davant l’Inspecció de Treball les irregularitats en la contractació pública dels plans d’ocupació”.

Ja fa mesos que hi ha mala maror entre els sindicats i la sociovergència. El passat mes de gener, totes les seccions sindicals van fer arribar un escrit als grups polítics on titllen el govern “d’autoritarisme, falta de transparència, improvisació i clienterisme” en les polítiques de personal. També es queixaven que no s’està complint l’acord de millora de les condicions de treball i que s’han creat places públiques per nomenar personal “a dit”.

Recomanacions personalitzades