CDC fa un balanç positiu del primer any de legislatura

Convergència organitza un acte amb la participació dels seus regidors i l’alcalde, Joan Ramon Casals, per fer balanç del primer any de legislatura. 

Els regidors de Convergència durant l'acte // Jose Polo

Els regidors de Convergència durant l’acte // Jose Polo

CDC Molins de Rei va omplir mitja sala d’actes de la Federació Obrera dilluns 6 en un acte amb l’objectiu de fer balanç del primer any de legislatura, on per segona vegada comparteixen govern municipal amb el PSC.

El protagonisme va recaure, principalment, sobre els regidors convergents, que van explicar les principals accions fetes durant el primer any de mandat. L’alcalde, Joan Ramon Casals, va cloure l’acte assegurant que tot el seu equip “dóna el millor de sí mateix”. “També ens equivoquem, però estic convençut que encertem més que no pas la pifiem”, va valorar Casals.

Laura Soto, regidora de Joventut i Medi Ambient, va destacar els arranjaments a la casa de colònies de Can Santoi i l’evolució del concurs Empalma’t com a dues de les principals accions en les seves regidories.

Ramon Sànchez, regidor de Finances, Obres i Fira va fer un repàs de les obres sobre la via pública fetes aquest any, com l’actuació sobre el carrer Bruc. També va recordar les actuacions en la Zona Esportiva Ricard Ginebreda o l’institut Lluís de Requesens. En l’àmbit econòmic, va destacar les reduccions del deute municipal i del període de pagament a proveïdors, que ha passat a ser de “17 dies de mitjana”. Sobre la Fira de la Candelera, va advertir que era molt complicat “superar la feina feta” però que s’esforça per incorporar “idees noves”.

Antón Pedrola, regidor de Seguretat, Comerç i Contractacions va explicar l’activació de l’oficina de contractació, els reptes d’agilitzar els processos burocràtics de l’administració i de la posada en marxa d’una protecció civil molinenca i també va valorar positivament la primera experiència amb la unitat canina de la Guàrdia Urbana.

Carme Madorell, que repeteix respecte l’anterior legislatura com a regidora de Serveis Socials i també és l’encarregada de Turisme i Infància, va posar en relleu la posada en marxa de la primera Fira de Tapes de Molins de Rei. També va explicar que es segueix treballant en la creació d’un consell d’infància i va explicar la posada en marxa de les beques per a l’educació en el lleure en l’àmbit de serveis socials.

Eva Folquer, que ha renunciat recentment a l’acta de regidora per motius personals que la porten a viure lluny de Molins de Rei i portava Empresa i Participació, va rebre l’agraïment per part dels militants i l’alcalde per la feina feta. Va explicar la posada en marxa dels processos participatius del Pla d’Acció Municipal i els pressupostos per barris.

En les intervencions del públic, alguns dels assistents es van queixar del ‘botellón’ i les bretolades que pateixen durant els caps de setmana, de la falta de neteja del poble en referència als excrements d’animals i a l’estat de la Riera de Sant Bartomeu i també van reivindicar la creació d’una residència per a la tercera edat al municipi.

Recomanacions personalitzades