La segona Shopping Night es farà l’11 de juny

identificatiu_shoppingnight_30x30Després de l’indiscutible èxit de la Shopping Night del 2015 ja hi ha data per la segona edició. Serà el dissabte 11 de juny, i el principal objectiu és superar els 143 establiments participants i el nombre de persones que l’any passat van estar fins a la mitjanit gaudint d’ofertes comercials, de propostes gastronòmiques en forma de tapes i d’actuacions musicals.      

El proper 11 de juny molts dels comerços de Molins de Rei estaran oberts fins a la mitjanit, oferint descomptes especials i fent un aperitiu del què seran les rebaixes d’estiu. A més, al carrer hi haurà grups musicals, xarangues, batucades i dj’s, i escenaris i carpes per acollir tot tipus d’actuacions. Serà la 2ª Shopping Night de Molins de Rei. Els comerços que participin de la iniciativa estaran identificats amb una imatge a l’aparador i amb una catifa vermella a l’entrada, i es farà un gran esforç de difusió amb l’objectiu d’atreure a persones dels municipis propers.

flyer ShoppingNight-darrera

cartell_shoppingNight16_internet (1)L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha explicat durant la presentació que “la clau de l’èxit d’aquesta gran trobada comercial és que ens ho creguem tots plegats: l’Ajuntament, els establiments comercials i de restauració i la població de Molins de Rei” i ha afegit que “veient l’empenta i la il·lusió que tothom hi està posant aquest ingredient està totalment garantit”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha apuntat que “la nit del comerç és una demostració de la capacitat que té el nostre teixit econòmic de renovar-se i innovar per oferir una nova proposta que agrada i molt a la població”. Paz també ha aprofitat l’ocasió per demanar als molinencs i molinenques que “incorporin aquesta activitat al seu calendari de cites locals ineludibles”.

A l’acte de presentació també hi ha participat, el regidor de comerç, Anton Pedrola, i els responsables de les associacions de comerç local. Així, el president del BOT-MOL, Jordi Vilaprinyó, i el president de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, Òscar Romero, han assegurat que “en aquesta segona Shopping Night la festa encara serà més gran i es farà en millors condicions que l’any passat”.

La Shopping Night, en la que l’any 2015 hi van participar 132 establiments comercials, es completa amb una Nit de Tapes que té lloc al Mercat Municipal.

Recomanacions personalitzades