Futbol i anglès al campus d’estiu del Molins de Rei CF

Contingut patrocinat

El Molins de Rei CF renova el seu campus d’estiu i inclou activitats més enllà del futbol, com classes d’anglès o piscina. 

campus_destiu_cartel_01_03_01Ja són set les edicions del campus d’estiu del Molins de Rei Club de Futbol i enguany el club ha decidit renovar la seva oferta. A més de la tecnificicació i la iniciació en futbol, l’oferta de l’entitat inclou activitats més enllà del seu esport, com classes d’anglès o piscina.

El campus es realitzarà entre els pròxims 27 de juny i el 29 de juliol, i hi haurà un descompte del 30% en el cas del campus de futbol femení. A més, també hi haurà entrenament especialitzat per aquells infants que vulguin actuar de porter. També hi haurà descompte per a jugadors del club, socis i familiars.

Per inscriure’s només cal dirigir-se al club a través del correu electrònic molinscf@gmail.com o dels telèfons 93 668 42 00 o 608 913 226.

Tots els monitors de la iniciativa compten amb la formació específica i títol d’entrenador. En aquesta edició també es treballarà amb més material audiovisual que en altres ocasions i el servei de menjador anirà a càrrec del restaurant Cal Mingo, molt pròxim a les instal·lacions.

Per a més informació poden visitar el web www.molinsdereicf.com o les xarxes socials del Molins de Rei CF: Twitter i Facebook.

Recomanacions personalitzades