El CFS Molins 99 aconsegueix la salvació de forma agònica

PATROCINI CRÓNIQUESDesprés d’empatar a 4 contra l’Aldea, el CFS Molins 99 aconsegueix la permanència a Tercera Nacional en l’última jornada de lliga. 5 punts en els últims 3 partits han estat clau. 

Agus, Ajo i Adrià s'abracen després d'un gol del primer // Jose Polo

Agus, Ajo i Adrià s’abracen després d’un gol del primer // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 continuarà, una temporada més, a Tercera Nacional. L’equip entrenat per Àlex Bautista les tres últimes jornades, va aconseguir la salvació, de forma agònica, en l’últim partit, després d’empatar a 4 contra l’Aldea, en el Poliesportiu de la Sínia. També va ser clau la victòria del Sant Cugat contra el Reus, que va impedir que els molinencs estiguessin pendents de resultats d’altres grups.

Després de la marxa del mític entrenador Jorge Rubio, era d’esperar que aquest seria un curs complicat. Però l’equip, amb Chema Redondo a la banqueta, va deixar escapar un seguit de victòries en finals ajustats fins ficar-se en una situació complicada, amb l’amenaça de l’ascens a prop. A tres jornades pel final, Bautista va agafar les regnes de l’equip i amb dos empats a casa i una fantàstica victòria a Lleida en la penúltima jornada, es van salvar. “Les segones temporades a Nacional són molt complicades, tots els que han baixat són de segon any, i ara salvats podem dir que el Molins 99 ja és un equip major d’edat”, valorava a Viu Molins de Rei el capità, Oscar González, després de l’últim partit.

Albert Victori intenta escapar-se d'un rival // Jose Polo

Albert Victori intenta escapar-se d’un rival // Jose Polo

Contra l’Aldea, en el partit final, el Molins 99 necessitava una victòria per no dependre de resultats de tercers. Contra un equip salvat i que es va presentar a la Sínia amb només un canvi, els molinencs es van veure sorpresos per un rival que va optar per jugar amb porter-jugador des del primer minut. Víctimes dels nervis, els molinencs no van saber interpretar el partit fins el segon temps. Per això l’Aldea es va avançar i va controlar el joc en els primers minuts.

Abans de la mitja part l’equip va treure el coratge que porta dins per capgirar l’electrònic. Ho va fer amb dos gols d’Agus, jove jugador que enguany ha progressat molt, i amb un Sergi Areny excel·lent en la passada, buscant espai en la defensa rival on semblava que no hi havia. També va aparèixer Víctor Sanmartín abans del descans, aturant un doble penal i fent un crit que va fer embogir la Sínia. Caràcter.

Víctor Sanmartín celebra l'aturada d'un doble penal // Jose Polo

Víctor Sanmartín celebra l’aturada d’un doble penal // Jose Polo

Àlex Bautista, l'entrenador del CFS Molins 99 // Jose Polo

Àlex Bautista, l’entrenador del CFS Molins 99 // Jose Polo

En la segona els molinencs van millorar, tot i que l’Aldea va empatar. Va ser la falta de definició, per enèsima vegada, la culpable que el Molins patís fins el final. Van tenir oportunitats però quan no era el pal era el porter rival i no van poder tancar el partit. Agus va fer el seu tercer gol però, amb 3 a 2, l’equip es va deixar remuntar i es va arribar als últims minuts amb 3 a 4 i el possible descens fent tremolar l’afició.

No va tremolar Sergi Areny, amb el Molins 99 jugant de cinc. Va veure una passada en diagonal cap al segon pal de la porteria rival i la va posar perfecte. Allà estava Àlex Sánchez Ajo, perfectament desmarcat, per fer el 4 a 4 i empatar el partit. Un gol d’or que val una permanència.

Després del partit van continuar els nervis. Amb cos tècnic i jugadors pendents de Twitter per saber el resultat del Sant Cugat – Reus. Finalment, els santcugatencs van guanyar els reusencs, fent-li un gran favor al Molins, que continuarà així a Tercera Nacional. Un final agònic però feliç.

Recomanacions personalitzades