L’Esportíssim recupera el Parc de la Mariona

La gran festa de l’esport de Molins de Rei concentrarà la majoria d’activitats al Parc de la Mariona. D’altra banda, la cursa ecològica infantil passa a fer-se dissabte per esponjar el calendari i es presenta l’entitat DISPORT FC. 

Casals i Paz durant la roda de prensa de presentació al Parc de la Mariona // Ajuntament de Molins de Rei

Casals i Paz durant la roda de prensa de presentació al Parc de la Mariona // Ajuntament de Molins de Rei

L’Esportíssim, el gran aparador de les entitats esportives de Molins de Rei, tindrà el Parc de la Mariona com a principal epicentre de les activitats de promoció i festa, que es duran a terme el pròxim divendres 3 de juny. Aquest canvi de localització serà la principal novetat, però no l’única, d’aquest esdeveniment enguany.

Un altre dels canvis és la reprogramació de la cursa ecològica de muntanya infantil, que es farà dissabte 28 a les sis de la tarda amb la intenció d’“esponjar les activitats del camp de setmana”, segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunitat. A més, dilluns 30 de maig a la Federació Obrera es farà la presentació oficial de l’entitat DISPORT FC, que promociona la pràctica del futbol per a infants i joves amb discapacitat intel·lectual. La clàssica entrega de premis per part de les entitats arribarà dijous 2 de juny amb el format de sempre, al pati de Ca n’Ametller.

Durant la roda de prensa de presentació, l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC), ha animat als molinencs a participar en “aquesta gran festa de l’esport, un dels eixos més transversals a la vila i que aquesta temporada ha estat plena d’èxits per moltes entitats de la vila”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC), ha valorat que “els canvis plantejats aquest any estan pensats per incentivar al màxim la participació de tothom amb activitats que són atractives i divertides per a tothom i en escenaris tan magnífic com el Parc de la Mariona”.

Recomanacions personalitzades