L’Ajuntament crearà una comissió d’estudi sobre les concessions municipals

Acord per la creació d’una eina d’estudi dels serveis municipals que valorarà quin tipus de gestió és més adient per a cada servei. Era una de les demandes de diversos grups de l’oposició. 

Ple Municipal Febrer Molins de Rei 2016

Imarge del ple municipal // Arxiu — Jose Polo

L’Ajuntament de Molins de Rei crearà una comissió d’estudi sobre els serveis i les concessions municipals. Així s’ha aprovat per unanimitat entre les formacions polítiques durant el ple municipal del mes d’abril.

L’objectiu del nou ens és “debatre, conèixer i valorar els diferents plantejaments en relació al funcionament dels serveis i les concessions municipals”, segons el govern municipal. Es crea en un moment on el debat sobre la municipalització o no dels serveis està vigent. La funció de la comissió serà estudiar quina és la modalitat de gestió més adient per a cada servei.

“Més d’un grup de l’oposició vàrem demanar la creació d’aquesta comissió”, assegura Marc Rebulà, d’ERC Molins de Rei. “Des de que existim, la CUP ha demanat la creació d’aquesta comissió sobre la gestió de serveis”, afegeixen des de la CUP Molins de Rei. El seu portaveu, Roger Castillo, també ha demanat que la comissió sigui convocada de forma “urgent” per poder parlar “dels contractes de neteja viària, de recollida de residus i neteja d’equipaments públics que estan en vies de tramitació”.

Per la seva banda, Ana Aroca, de Molins Camina, ha alertat que el seu grup municipal veu la noticia de forma “escèptica” perquè “CDC no és partidària de la gestió directa dels serveis”. “Una comissió d’aquest tipus hauria d’existir a cada Ajuntament de Catalunya”, ha valorat l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC).

 

Recomanacions personalitzades