Marcos Ruiz i Noelia Caballero guanyen el campionat d’Espanya d’halterofília júnior

El Club Halterofília Molins de Rei aconsegueix sis medalles d’or, una de plata, dos de bronze i dos rècords d’Espanya en el campionat d’Espanya júnior. 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els millors aixecadors júnior d’Espanya són de Molins de Rei. Marcos Ruiz i Noelia Caballero, molinencs del Club Halterofília Molins de Rei que ara desenvolupen la seva activitat a la Blume de Madrid i al CAR de Sant Cugat respectivament, han aconseguit proclamar-se com a campions d’Espanya júnior en les seves categories. A més, Marcos Ruiz ha superat records estatals en dos temps i total olímpic.

Amb tot, el club molinenc s’ha fet amb sis medalles d’or, una de plata, dos de bronze. A més dels èxits de Ruiz i Caballero, Laura Jiménez ha estat tercera en la seva categoria. Per la seva banda, Daniel Castro ha quedat setè i Borja Marín nové.

Recomanacions personalitzades