El Llaç i Fòrum XXI es muden a peu de carrer

La revista local El Llaç i l’entitat Fòrum XXI estrenen seu al carrer Major. “Passem d’estar tancats en un despatx en un primer pis a tenir contacte amb la gent”, explica el director de la publicació, Josep Ferrer. 

Entrada de la nova seu d'El Llaç // Jose Polo

Entrada de la nova seu d’El Llaç // Jose Polo

Pas endavant de la revista d’informació i opinió en paper El Llaç i de la seva entitat editora, Fòrum XXI. La publicació local estrena nova seu al carrer Major. “Passem a estar a peu de carrer, on estan les notícies”, afirma el director, el periodista Josep Ferrer. “La gent podrà entrar a la redacció i donar-vos la seva opinió sobre la publicació”, afegeix Ferrer.

La nova llar d’El Llaç, on els periodistes de Viu Molins de Rei col·laboren de forma altruista, se situa al “rovell de l’ou” de Molins de Rei. S’ha inaugurat amb un acte dimecres 18 que ha reunit lectors, subscriptors i autoritats locals. Aquesta és la quarta redacció de la publicació, que l’any vinent arribarà als 60 anys d’història. “Tornem als orígens perquè la revista va començar en el pis de beneficència, que també se situa al carrer Major”, explica el periodista.

El periodista Josep Ferrer // Jose Polo

El periodista Josep Ferrer // Jose Polo

“Amb el canvi de seu aconseguim donar-li continuïtat econòmica al projecte d’El Llaç i Fòrum XXI, indica el president de l’entitat editora, Jaume Romeu. I és que han venut el pis on abans estaven situats, fet que els ha dotat dels suficients ingressos per assegurar la continuïtat de la revista durant els pròxims anys.

Segons Romeu, el canvi de seu és l’inici d’una etapa “més dinàmica” de la revista i l’entitat, que continuarà organitzant debats i xerrades periòdicament. A més del canvi d’ubicació, han aprofitat per renovar l’equipament informàtic.

Recomanacions personalitzades