La Diputació finança 10 plans d’ocupació a Molins de Rei

Entre el 17 i el 27 de maig els aturats de Molins de Rei es poden inscriure a la convocatòria de deu plans d’ocupació de sis mesos de durada. 

Casals i Paz acompanyat les sòcies de // Ajuntament de Molins de Rei

Imatge del Joan N García – Nieto // Ajuntament de Molins de Rei

La Diputació de Barcelona finança 10 nous plans d’ocupació a Molins de Rei. Entre el 17 i el 27 de maig els molinencs en situació d’atur es poden inscriure en la convocatoria. Per fer-ho, han d’adreçar-se al Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses Joan N. García-Nieto aportant el DNI, el currículum, la vida laboral i el certificat resum de la situació amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que es pot aconseguir en el mateix centre.

Les deu places de treball, amb sis mesos de durada, són per treballar com a auxiliar administratiu en diferents departaments de l’Ajuntament de Molins de Rei. Un cop comprovats els requisits, el SOC farà la selecció de personal.

Recomanacions personalitzades