El CFS Molins 99 salva un empat in extremis i segueix depenent d’ell mateix

CFS Molins 99 5-5 Reus. Àlex Bautista s’estrena a la banqueta molinenca amb un empat contra un rival directe per la permanència. L’equip té dos matx ball per continuar a Tercera Nacional. 

PATROCINI CRÓNIQUES

Bautista donant instruccions // Jose Polo

Bautista donant instruccions // Jose Polo

En un duel trascendental en la lluita per la permanència a Tercera Nacional, Àlex Bautista, ex-jugador i que fins ara portava el filial, es va estrenar com a entrenador del Club Futbol Sala Molins 99, després de la destitució de Chema Redondo. “Necessitàvem canviar dinàmiques i és més fàcil canviar l’entrenador que els jugadors”, resumia després del matx Àlex Sánchez Ajo, una de les peces clau del conjunt molinenc.

A l’equip no li va sentar malament el canvi, tot i que amb només uns dies de feina qualsevol diagnòstic pateix el risc de ser precipitat Van jugar amb intensitat, van ser superiors al Reus durant la majoria de l’enfrontament, però van tornar a estar penalitzats per dos aspectes que porten arrossegant durant tota la temporada: la falta d’encert a porta i la feblesa mental després d’encaixar gol.

Si el Molins 99 hagués estat una mica més afortunat amb el gol, la salvació ja seria al calaix, doncs oportunitats van crear. A més, després d’encaixar el primer gol el Reus va fer-ne dos més, en una de les desconnexions habituals aquest curs. Amb tot, el millor és que el Molins depèn d’ell mateix per quedar-se a Tercera a falta de dos partits.

L'equip abans de començar el matx // Jose Polo

L’equip abans de començar el matx // Jose Polo

Els primers minuts a la Sínia van ser d’un clar domini local. Iván Rodríguez, qui va fer una brillant actuació en un partit on els nervis estaven a flor de pell, va fer l’1 a 0 amb un xut amb l’esquerra. Va ser superior el Molins fins que el Reus va empatar. Després de l’1 a 1, els visitants van dominar per fer dos gols més abans d’arribar al descans. No va ser regular el Molins en el primer temps i, a més, el rival va ser més efectiu.

Iván Rodríguez va fer un gran partit // Jose Polo

Iván Rodríguez va fer un gran partit // Jose Polo

Els blaus van sortir a la segona part disposats a remuntar i s’ho van deixar tot a la pista. L’esquerra de Rodríguez tornava a aparèixer per fer el 2 a 3, que era contrarestat ràpidament pel Reus gràcies a Israel Ibañez. No es va rendir el Molins 99, que es va llençar a l’atac. En qüestió d’un minut els locals van empatar gràcies als gols d’Albert Victori i Àlex Sánchez Ajo. Quedava poc temps i el públic vibrava amb l’emoció.

En l’últim minut, amb el Molins 99 jugant de cinc, el Reus va marcar. La Sínia es va quedar glaçada. Quedaven segons pel final i l’equip perdia. Però en l’últim sospir, Àlex Sánchez Ajo va aparèixer al segon pal per salvar l’empat. Un punt d’or contra un rival directe que pot fer-se molt vàlid si els resultats acompanyen en els dos partits que falten per acabar la temporada.

Recomanacions personalitzades