Montse Esteve: Un any sense solucions a la plaça Joan Vallès i Vilà

Punt de la plaça Joan Vallès i Vilà on es fa 'botellón' i es pixen els gossos // Montse Esteve

Punt de la plaça Joan Vallès i Vilà on es fa ‘botellón’ i es pixen els gossos // Montse Esteve

Avui fa ja un any que vaig tenir una trobada al parc de Joan Vallès i Vilà amb l’alcalde Sr Joan Ramon Casals per constatar que hi havia moltes deficiències que s’havien de corregir. És un parc que, degut a les seves característiques, té molts usos: per jugar els nens, per als adolescents (alguns escolten música, d’altres xerren, fumen porros, i de nit beuen alcohol i fan xivarri, i l’activitat estrella, el pipi can dels gossos a la zona de la gespa (on per cert hi ha un cartell que posa prohibit gossos) i a les columnes i façanes dels blocs.

Tot això i que el nostre bloc està pintat amb tot tipus de grafitti, suposo d’alguns joves que no tenen res millor a fer, al igual com les rajoles del terra que estan totes trencades des de fa anys i faroles podrides de la base pels orins dels gossos, van ser coses que es van tractar amb l’alcalde, fent-li notar que s’havien de regular les activitats que no eren pertinents i netejar i arreglar el parc en general, que no s’hi ha invertit en millores des de fa ja un munt d’anys.
Bé, com que la conversa va tenir lloc en època de campanya electoral, la predisposició de l’alcalde va ser total. Avui, desprès d’haver passat un any, i de tenir les eleccions guanyades, el balanç de millores del parc ha estat 0!
Crec que s’ha aprovat una partida per cada barri de diners per millores, però sincerament crec que certes coses, com regular algunes activitats que no són de rebut al parc, i que segurament no necessita cap partida econòmica, ja s’haurien pogut dur a terme.
Esperem que veïns, com jo mateixa que porto un munt d’anys vivint a aquest barri, poguem veure que l’ajuntament també es preocupa de nosaltres.
 • jomateix

  Doncs jo vaig ser dels que vaig sol·licitar votar el pressupost del barri i em vaig indignar de que les opcions que tenia per escollir, eren totes banals i no vaig votar. De fet, el pressupost s’ha destinat a coses com font d’aigua i bancs que perfectament podrien haver estat per solucionar els problemes d’aquest parc. Per cert, afegeix a tot el que es fa a la plaça el jugar de matinada a futbol, concurs de karaoke i menjador públic… i a llençar les caixes de les pizzes al racó del porrers… si, si… es diu així, el racó del porrers…

 • dclosa

  ¿ Y qué esparabais de un gobierno PSC+CIU de más de lo mismo , que sólo les interesa mantener su sueldo y su poltrona? , Existiendo mayoria absoluta de CIU+PSC en el Ayuntamiento, no llego a entender, el que por cuatro tonterias que se plantean en los plenos tengan que celebrar un pleno cada mes. Los de la CUP están dopados y adormecidos y apalancados en dar palos de ciego en querer municipalizar todo lo que se mueve, los de MC con mociones pueriles e imposibles de llevar a cabo, los ERC arrimando al asca a su sardina con si clásico si, pero no , y la de ICV no se entera aún de la película, Para hacer el “paripé” como hace toda esa gente en los plenos, mejor que se queden en casa y dejen de cobrar de nuestros impuestos…
  Recordemos que, sin apenas mover un dedo, todos estos políticos locales se ensacan, por el simple hecho de asistir a un pleno, cada regidor, de los 21 que tenemos, cobra por el morro, 380 € (63.000 Ptas)/pleno , y que cada pleno municipal nos cuesta : 21 x 380 = 8.000 € (1.328.000 ptas) /pleno , y que todo el tinglado político en Molins de Rei, entre sueldos del alcalde, regidores a dedicación completa, cargos políticos de confianza nombrados a dedo, regidores de la oposición, etc. etc. se nos llevan 874.114,64 € /año (145 millions Ptas ) de nuestro Pressupost Municipal , dineros que nos sacan directamente del IBI , y que ni los de ERC, ni los de la CUP, no MC, ni ICV, no presentan moción alguna para la baja del 18% en el IBI y que todos, sean del color que sean, quieren seguir montados en el dólar de sus sueldos y no hacen ninguna moción ni nos quieren rebajar el IBI de ninguna manera.
  Mal recuerdo tenemos del Sr. Víctor Puntas Alvarado (ERC-molins) de su paso por Molins de Rei durante los 2 años que reinó conjuntamente con el clan Montserrat y fué alcalde de Molins de Rei entre el 2007 y el 2011 se ensacó 212.508,80 € ( 32millones Ptas) (ver Bulleti nro 10, CUP) sin aportar nada, nada de nada, a la vila, sólo calentar la silla y mover de vez en cuando la sin hueso , y durante 12 años fue cabeza de lista de ERC-Molins , Todos deberian tomar ejemplo de renuncia a los suelos, de la nueva alcaldesa, Maite Aymerich i Boltà, en el Ayuntamiento de S. Vicens dels Horts que ha renunciado a su sueldo de alcaldesa, y aquí en Molins de Rei, ningú ha dit ni piu.
  Seguro que si los vecinos de Joan Valles , pintasen un insulto a Casals o al Paz , al día siguiente todo estaría borrado,…

 • Pingback: L’Ajuntament renovarà l’enllumenat de la plaça Joan Vallés i Vilà | Viu Molins de Rei()