Montse Esteve: Un any sense solucions a la plaça Joan Vallès i Vilà

Punt de la plaça Joan Vallès i Vilà on es fa 'botellón' i es pixen els gossos // Montse Esteve

Punt de la plaça Joan Vallès i Vilà on es fa ‘botellón’ i es pixen els gossos // Montse Esteve

Avui fa ja un any que vaig tenir una trobada al parc de Joan Vallès i Vilà amb l’alcalde Sr Joan Ramon Casals per constatar que hi havia moltes deficiències que s’havien de corregir. És un parc que, degut a les seves característiques, té molts usos: per jugar els nens, per als adolescents (alguns escolten música, d’altres xerren, fumen porros, i de nit beuen alcohol i fan xivarri, i l’activitat estrella, el pipi can dels gossos a la zona de la gespa (on per cert hi ha un cartell que posa prohibit gossos) i a les columnes i façanes dels blocs.

Tot això i que el nostre bloc està pintat amb tot tipus de grafitti, suposo d’alguns joves que no tenen res millor a fer, al igual com les rajoles del terra que estan totes trencades des de fa anys i faroles podrides de la base pels orins dels gossos, van ser coses que es van tractar amb l’alcalde, fent-li notar que s’havien de regular les activitats que no eren pertinents i netejar i arreglar el parc en general, que no s’hi ha invertit en millores des de fa ja un munt d’anys.
Bé, com que la conversa va tenir lloc en època de campanya electoral, la predisposició de l’alcalde va ser total. Avui, desprès d’haver passat un any, i de tenir les eleccions guanyades, el balanç de millores del parc ha estat 0!
Crec que s’ha aprovat una partida per cada barri de diners per millores, però sincerament crec que certes coses, com regular algunes activitats que no són de rebut al parc, i que segurament no necessita cap partida econòmica, ja s’haurien pogut dur a terme.
Esperem que veïns, com jo mateixa que porto un munt d’anys vivint a aquest barri, poguem veure que l’ajuntament també es preocupa de nosaltres.

Recomanacions personalitzades