Diversos alcaldes del Marroc visiten Molins de Rei per conèixer les polítiques d’estímul a l’economia local

Una delegació integrada per una vintena d’alcaldes, regidors i tècnics de ciutats del Marroc han visitat Molins de Rei per conèixer de primera mà les polítiques de promoció econòmica que impulsa l’Ajuntament. 

Els alcaldes marroquins durant la visita al Centre d'Ocupació García-Nieto // Ajuntament de Molins de Rei

Els alcaldes marroquins durant la visita al Centre d’Ocupació García-Nieto // Ajuntament de Molins de Rei

Una vintena de d’alcaldes, regidors i tècnics públics de diverses ciutats del Marroc han visitat el Centre d’Ocupació i Desenvolupament Joan N. García-Nieto, per conèixer les polítiques de Molins de Rei per fomentar i estimular l’economia local. Entre les mesures explicades a la delegació marroquina destaquen el servei d’assessorament a emprenedors, els ajuts econòmics als aturats que opten per crear el seu propi negoci, i els ajuts directes per les empreses que contracten persones de la vila en situació d’atur. La regidora d’Empresa, Eva Folquer, ha explicat que “l’interès mostrat va ser tan gran que ens han convidat a anar al Marroc a fer sessions de treball que ajudin a concretar l’aplicació d’aquest tipus de polítiques”.

La visita estava organitzada en el marc de la xarxa LOCAL MED, de la que forma part l’Ajuntament, i que vol servir per compartir experiències de gestió positives. Hi ha participat alcaldes, regidors i tècnics municipals de les ciutats i comunes marroquines de M’diq, Tétouan, Chefchaouen, Oued Laou, Laracha, Assilah i Ksar El Kebir.

Recomanacions personalitzades