Diversos alcaldes del Marroc visiten Molins de Rei per conèixer les polítiques d’estímul a l’economia local

Una delegació integrada per una vintena d’alcaldes, regidors i tècnics de ciutats del Marroc han visitat Molins de Rei per conèixer de primera mà les polítiques de promoció econòmica que impulsa l’Ajuntament. 

Els alcaldes marroquins durant la visita al Centre d'Ocupació García-Nieto // Ajuntament de Molins de Rei

Els alcaldes marroquins durant la visita al Centre d’Ocupació García-Nieto // Ajuntament de Molins de Rei

Una vintena de d’alcaldes, regidors i tècnics públics de diverses ciutats del Marroc han visitat el Centre d’Ocupació i Desenvolupament Joan N. García-Nieto, per conèixer les polítiques de Molins de Rei per fomentar i estimular l’economia local. Entre les mesures explicades a la delegació marroquina destaquen el servei d’assessorament a emprenedors, els ajuts econòmics als aturats que opten per crear el seu propi negoci, i els ajuts directes per les empreses que contracten persones de la vila en situació d’atur. La regidora d’Empresa, Eva Folquer, ha explicat que “l’interès mostrat va ser tan gran que ens han convidat a anar al Marroc a fer sessions de treball que ajudin a concretar l’aplicació d’aquest tipus de polítiques”.

La visita estava organitzada en el marc de la xarxa LOCAL MED, de la que forma part l’Ajuntament, i que vol servir per compartir experiències de gestió positives. Hi ha participat alcaldes, regidors i tècnics municipals de les ciutats i comunes marroquines de M’diq, Tétouan, Chefchaouen, Oued Laou, Laracha, Assilah i Ksar El Kebir.

  • dclosa

    ¿Y todo esto que aporta de beneficio a la ciudadanía de Molins de Rei? , ¿ Cuanto nos cuesta todo esto a contribuyentes municipales de Molins de Rei? , ¿ Qué tiene que ver Molins de Rei con un país antidemocrático donde reina el absolutismo, que ha intervenido militarmente y se ha apropiado del Sahara? ¿ Falta de trabajo en el Centre d’Ocupació i Desenvolupament Joan N. García-Nieto? , ¿Exceso de protagonismo , y autocomplacencia en considerar buenas les polítiques del actual equipo de gobierno (CIU+PSC) en Molins de Rei per fomentar i estimular l’economia local con ajuts econòmics als aturats que opten per crear el seu propi negoci, abocándolos directamente al fracaso al fomentar la creación de autónomos con eso del servei d’assessorament a emprenedors, en vez de que cómo debe ser un buen “dependiente” , y la muestra la tenemos en las tiendas que abren y cierran en menos de 3 meses? , ¿ Exceso de notoriedad y protagonismo de la regidora d’Empresa, Eva Folquer, (CIU) en l’aplicació d’aquest tipus de polítiques, sin disponer de datos estadísticos de sus resultados y que están abocadas al fracaso?