El CFS Molins 99 ressuscita al Sant Cugat i es complica la vida

CFS Molins 99 4-5 FS Sant Cugat. Els de Chema Redondo tornen a deixar-se remuntar en un partit que tenien controlat. Els pròxims partits a casa són vitals per assegurar la permanència a Tercera Nacional.

PATROCINI CRÓNIQUES

El Molins opta pels joves per superar les baixes // Jose Polo

El Molins opta pels joves per superar les baixes // Jose Polo

Situació delicada, encara no preocupant, la del Club Futbol Sala Molins 99. Després de caure per 4 a 5 contra el Sant Cugat, equip que en cas de derrota baixava de categoria, l’equip se situa tres punts per sobre de la zona de descens. Dos dels rivals directes en aquesta lluita per la permanència han de passar pel Poliesportiu de la Sínia a falta de quatre jornades. Per tant, l’equip entrenat per Chema Redondo depèn d’ell mateix però no val a badar.

Els molinencs van veure una vegada més com se li escapava un partit que semblava que tenia resolt després de posar-se amb un 3 a 0 a favor, fent una bona primera part amb gols d’Adrià Gutiérrez, Sergi Areny i Ivan Rodríguez. Abans del descans els visitants van retallar distàncies per posar el 3 a 1 a l’electrònic.

La segona part va ser una catàstrofe pel Molins 99. Després de l’expulsió d’un jugador rival, l’equip va perdre la pilota amb superioritat numérica i la contra va acabar amb el 3 a 2. Van tornar a aparèixer els nervis i es van notar les baixes de jugadors com Óscar González o Rubén García, amb experiència i intel·ligència per saber com afrontar aquest tipus de situacions. També va penalitzar l’expulsió, força rigorosa, de Sergi Areny. Precisament després de l’expulsió d’Areny, en una contra calcada al gol anterior, el Sant Cugat va empatar, aprofitant els regals dels molinencs.

L'equip necessita una reacció // Jose Polo

L’equip necessita una reacció // Jose Polo

CFS Molins 99 - Sant Cugat 2 maig 2016

Amb empat a l’electrònic, la inèrcia del partit ja era completament contrària a la de la primera part i el Sant Cugat semblava més decidit i convençut de les seves possibilitats. Primer van fer el 3 a 4 i, tot seguit, el 3 a 5 amb un gran gol de falta. Els molinencs es trobaven amb dos gols per sota a falta de pocs minuts i ho van intentar tot, jugant de cinc per atacar la porteria contrària. Àlex Sánchez Ajo va fer el 4 a 5 però va faltar temps per tornar a girar la truita.

L’equip visita la pista del quart classificat la setmana vinent en un desplaçament complicat. Serà en els pròxims partits a casa on es jugui el futur. Caldrà evitar cometre les mateixes errades que en ocasions anteriors, evitant pèrdues de pilota injustificades i, sobretot, tenint més confiança quan el marcador està ajustat. També es recuperan jugadors lesionats. El suport de l’afició pot esdevenir vital.

 

Recomanacions personalitzades