El torneig de futbol sala cooperatiu destinarà els diners a una escola de Thionck Essyl

Tornen les clàssiques 12 hores de futbol sala de l’1 de maig organitzades per l’AE Jaume Vicenç Vives. 

cartell torneig2016Un any més, l’AE Jaume Vicenç Vives s’esforça per organitzar un torneig de 12 hores de futbol sala on el resultat no és, en cap cas, el més important, sinó que ho és el seu component solidari.

Enguany els diners de les inscripcions dels equips aniran destinats a la creació d’una escola de secundària a Thionk Essyl, al Senegal. “És una gran oportunitat de viure una jornada lúdico-festiva a la vila amb el component solidari de poder aportar 1000€ a un projecte de cooperació”, explica Marc Vives, membre de l’AE Jaume Vicenç Vives, valorant la iniciativa. El torneig de l’1 de maig es disputa des de l’any 2000.

“El torneig per a nosaltres té una importància cabdal en el nostre calendari anual”, assegura Vives. “És un complement a la nostra tasca diària i setmanal que realitzem amb els nois i noies i joves i que estem orgullosos que s’hagi convertit en un referent i una data marcada en el calendari de molts vilatans i vilatanes”, indiquen des de l’entitat.

Recomanacions personalitzades