Els Matossers descarreguen la primera torre de 6 de la temporada

Els Matossers descarreguen la seva primera torre de 6 en un marc idíl·lic: la muntanya del Tibidabo. La colla de Molins continua escalfant motors i es mostra confiada a començar a plantar “castells més ambiciosos”.

Els Matossers van fer molt bon paper dalt del Tibidabo // Mtossers de Molins de Rei

Els Matossers van fer molt bon paper dalt del Tibidabo // Mtossers de Molins de Rei

Els Matossers de Molins de Rei van participar en la V Trobada Castellera del Tibidado, on van fer un molt bon paper descarregant la primera torre de sis de la temporada. L’actuació dels marró argila va començar amb 3 pilars de 4 simultanis, dels quals un va quedar en intent desmuntat i un 3 de 6. En segona ronda, els Matossers enfrontaven la primera torre de 6 de la temporada, que tot i pujar molt quieta, i tenir l’acotxador col·locat, no va culminar per indecisions de la canalla. En tercera ronda els de Molins van tornar a apostar per la torre, aquest cop descarregada sense problemes.

Abans d’iniciar l’actuació, el Cap de Colla, David Fernández Ochoa, va explicar als gairebé 200 Matossers congregats en la Plaça Somnis del Tibidabo que aquella seria una actuació “per a gaudir” d’una jornada especial, però que a partir d’ara es començarien a veure “castells més ambiciosos a plaça”, sempre i quan es comptés amb el compromís de tota la colla, tant als assajos com a plaça.

La propera cita a plaça pels marró argila serà el proper diumenge 24 d’abril, participant en la Jordiada, una actuació castellera al Parc de Can Mercader acompanyant els Castellers de Cornellà, que en seran els amfitrions.

Recomanacions personalitzades