L’AEM de voleibol puja a Primera Catalana

L’equip entrenat per Daniel Amat s’imposa en la fase d’ascens i ja és equip de Primera Catalana.

L'AEM celebrant l'ascens // AE Molins

L’AEM celebrant l’ascens // AE Molins

Èxit de la secció de voleibol de l’Associació Esportiva Molins de Rei. Només dues temporades després d’aconseguir l’ascens a Segona Catalana, l’equip sènior femení entrenat per Daniel Amat s’ha superat aconseguint tornar a pujar de categoria i ser equip de Primera Catalana, màxima categoria catalana d’aquest esport. Han fet una temporada espectacular, patint només tres derrotes en tot el curs.

“Es va plantejar un nou projecte a quatre anys però en el primer intent hem aconseguit pujar a Primera Catalana”, explica a Viu Molins de Rei Rafa Jiménez, president de l’entitat. Amb l’entrada de la nova junta directiva, s’ha fet un canvi en la direcció tècnica per aconseguir un club “més estructurat” que ara té el seu màxim exponent, el primer equip, en una categoria molt competitiva.

“Ara volem aprofitar l’èxit del primer equip per potenciar la base, la formació”, indica Jiménez, tot preparant plans de futur. De cara a la pròxima temporada el club haurà d’assumir dos reptes: el nivell de la categoria i el cost econòmic extra que suposa, amb més àrbitres per partit i desplaçaments més llargs.

“Sabem que tots els equips de Primera entrenen tres dies per setmana”, diu el president. Per tant, l’equip necessitarà més hores de pista si vol ser competitiu. En el vessant econòmic, s’està treballant amb la idea d’un sponsor que pugui aportar l’estabilitat econòmica que l’AEM ara necessita. Tot i que encara no hi ha res signat, des del club es mostren “esperançats” en aquest sentit.

Recomanacions personalitzades