S’inicia el període de votacions dels pressupostos participatius

Fins el proper 8 de maig els veïns i veïnes de Molins de Rei majors de 12 anys votar la proposta d’actuació que més els agradi pel seu barri. En total hi ha 70 projectes a votació per un valor global de 250.000 euros.

Les votacions pels pressupostos participatius acaben el 8 de maig // Ajuntament de Molins de Rei

Les votacions pels pressupostos participatius acaben el 8 de maig // Ajuntament de Molins de Rei

Després que més de 600 persones féssin propostes pels pressupostos participatius, ara s’inicien les votacions per escollir el projecte que s’ha de prioritzar per cada un dels 13 barris de Molins de Rei. De les més de mil propostes realitzades entre ciutadania, associacions de veïns i tècnics municipals, han quedat un total de 70 propostes de millora que seran sotmeses a votació.

Destaquen propostes com la creació de noves zones de lleure per gossos, millora de parcs infantils, nou enllumenat, reparacions de voreres i asfaltats, o la instal·lació d’elements per la pràctica esportiva. Les inversions executades sumaran un total de 250.000 euros, un 10% de totes les inversions del municipi.

Per participar només cal inscriure’s i obtenir el codi personal de votació. Tot es pot fer a través de www.molinsderei.cat/participacio i presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *