El cadet del Manyanet Molins guanya la lliga superant al Barça

L’equip entrenat per Xavier Isern supera a grans rivals en el seu grup. 

Imatge del partit contra el Barça // Manyanet Molins

Imatge del partit contra el Barça // Manyanet Molins

El cadet de l’equip de bàsquet del Manyanet Molins ha aconseguit el títol de lliga de la seva categoria. Ho ha fet superant a grans rivals, quedant per davant en la classificació del FC Barcelona “B” i el Marc Gasol.

El conjunt molinenc ha aconseguit 13 victòries dels 14 partits disputats, i ha estat el dominador del grup “B” de cadet Preferent. En l’últim partit de la competició, disputat a la Sínia, on ha resultat invicte, l’equip ha superat al CEB Girona per 88 a 51. Una jornada abans, contra el gran rival, el Barça, també van guanyar per 88 a 61.

“Felicitar als jugadors locals per la seva progressió i millora constant i no defallir en cap moment. Una ben merescuda primera posició per l’esforç, el compromís i la capacitat d’afrontar reptes que sembla inesgotable”, assegura Isern, a través del blog de l’entitat.

L’equip ha donat el millor de sí mateix, sobretot en una segona volta fantàstica, fent-se amb el títol de lliga. El gruix dels jugadors pujaran de categoria la temporada vinent i serán junior. Si continuen així, tenen un gran futur per endavant.

 

 

Recomanacions personalitzades