La segona Shopping Night serà l’11 de juny

L’Ajuntament presenta la segona edició de la iniciativa organitzada pel consistori, la Unió de Botiguers (BotMol) i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal. 

Vilaprinyó, Paz, Casals, Pedrola i Romero durant la roda de premsa // Jose Polo

Vilaprinyò, Paz, Casals, Pedrola i Romero durant la roda de premsa // Jose Polo

Després d’omplir els carrers l’any passat, la segona edició de la Shopping Night i la Nit de Tapes ja es prepara. Serà el pròxim 11 de juny, i el canvi de data, produït per la coincidència amb algunes activitats, és la principal novetat.

“Ens agrada més que sigui a finals de juny però esperem que la festa encara sigui més gran que la de l’any passat”, ha assegurat en roda de premsa Jordi Vilaprinyò, president del BotMol. En la primera edició, van participar 132 botigues. “Farem una segona Nit de Tapes per contribuir a la dinamització del comerç local”, ha afegit Oscar Romero, president de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal.

“Tenim el llistó molt elevat”, ha reconegut el regidor de Comerç, Antón Pedrola (CDC). “Tots els molinencs han de guardar la data en la seva agenda”, ha proclamat l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC), abans d’agrair l’esforç que fan els sectors del comerç i la restauració. “El comerç és un dels atractius que ens diferencien dels municipis del nostre entorn”, ha afegit, per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC).

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “La segona Shopping Night serà l’11 de juny

  1. Carles Joan
    19/04/2016 at 18:04

    ; m’agrada molt aquesta frase: “Tots els molinencs han de guardar la data a la seva agenda”. I “el comerç ens diferencia dels municipis del nostre entorn”. # Pujolisme en estat pur. # Poca broma. #

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *