El Sant Julià torna a remuntar-li al CFS Molins 99

CFS Molins 99 6-7 Sant Julià. Derrota dels molinencs després de desaprofitar una avantatge de 6 a 2. 

Rubén García estirat després de lesionar-se // Jose Polo

Rubén García estirat després de lesionar-se // Jose Polo

Com ja va fer en el partit de la primera volta i en la temporada passada, el Sant Julià va remuntar-li al Club Futbol Sala Molins 99 en els últims minuts fins emportar-se els tres punts del Poliesportiu de la Sínia (6-7). Els molinencs, que passen pel seu pitjor moment del curs, necessiten un cop d’efecte per acabar la temporada amb bon sabor de boca.

Semblava que després de la victòria de la setmana passada, el Molins 99 podia trencar amb la mala dinàmica. L’equip va ser superior en la primera part i en bona part de la segona, però es va desfer al final, demostrant que pateix una crisi d’identitat i que necessita reforçar-se mentalment, recuperant confiança.

Es va arribar a la mitja part amb 4 a 1 a l’electrònic, amb dos gols de Sergi Areny, un de Rubén García i un altre d’Ivan Rodríguez. Els entrenats per Chema Redondo rendien a un bon nivell, fent un partit molt seriós. Res feia preveure el que passaria en la segona part, després d’una lesió de García que va penalitzar l’equip, en una entrada molt lletja que no va ser sancionada ni amb tarjeta groga.

Sergi Areny dispara una falta // Jose Polo

Sergi Areny dispara una falta // Jose Polo

A la represa avisaven els visitant amb un gol matiner, respost de manera excel·lent en una jugada d’estratègia rematada per Ramon Correa. A més, Adrià Gutiérrez feia el 6 a 2 però, a partir d’aquí, només va haver-hi un equip sobre la pista.

Jordi Riera va defensar la porteria local durant la majoria del partit // Jose Polo

Jordi Riera va defensar la porteria local durant la majoria del partit // Jose Polo

Després del 6 a 3, Redondo va apostar per jugar de cinc per conservar la pilota. La tàctica que havia funcionat en la primera part – el gol de Rodríguez va ser jugant amb porter-jugador – no va resulta aquesta vegada. Després d’una pèrdua de pilota va arribar el 6 a 4 i, amb ell, els nervis.

S’ho va olorar el Sant Julià i ho va aprofitar de forma inapel·lable. Després de quedar-se a només un gol, un doble penal força rigorós transformat per l’escaire Eliseu Ribalta significava l’empat a sis. Faltava menys d’un minut de partit i en una fatídica jugada Omar Debboin donava la victòria per 6 a 7 al Sant Julià.

Glaçada, així es va quedar la Sínia després d’una remuntada tan espectacular com aparentment inesperada. Es deixava escapar l’oportunitat d’avançar el rival a la classificació i el Molins ara ocupa la posició número 10 de Tercera Nacional.

 

Recomanacions personalitzades